Preguntes Freqüents

ABANS D’ARRIBAR A VILA

Vila Universitària està perfectament comunicada tant per carretera com per transport públic.

Veure Com arribar a Vila.

Sí, la Vila està situada dins de la Universitat Autònoma de Barcelona, perfectament connectada a peu amb els serveis i facultats o, si ho prefereixes, amb les diferents línies de bus intern i gratuït.

Veure Mapa de la UAB.

La recepció està oberta 24h de dilluns a divendres. No obstant això, l’horari d’atenció al client per a gestions i tràmits és de 8:00h a 20:00h. Els caps de setmana i festius podràs trobar a l’equip de Seguretat les 24 hores.

L’equip de seguretat està 24h de dilluns a diumenge.

Les nostres oficines estan tancades els dissabtes, diumenges i festius. Pots signar el contracte i recollir la clau de dilluns a divendres les 24 hores. Excepcionalment, el primer cap de setmana de setembre les oficines estaran obertes en horari reduït.

No, tots els pisos tenen la seva cuina equipada amb vitroceràmica i microones.

Si bé, a Vila Universitària hi ha dos bar-restaurants on pots fer diversos àpats. El preu varia segons l’establiment. En aquest cas, hauries de contactar amb ells directament.

Ens has de facilitar un número de compte espanyol per domiciliar els teu rebuts o un compte bancari d’un país de la zona SEPA. El rebut de lloguer es gira a principi de mes. A partir del segon rebut impagat acumulat, apliquem una tarifa de gestió de 30€, a més de les despeses bancàries ocasionades per rebut retornat.

Un cop confirmada la teva reserva, si l’anul·les per un motiu acadèmic, et retornem la fiança; però si és per motius personals o de conveniència, no es tindrà dret a la devolució.

La renúncia l’hem de rebre abans de la data d’inici de contracte. Troba altres aspectes importants en aquest enllaç.

Sí, pots pagar les fiances per transferència bancària. Has d’indicar el teu nom i número de sol·licitud al concepte.

Aquestes són les dades bancàries de Vila:

BENEFICIARI: Vila Universitaria

BANC: Caixabank

NÚMERO DE COMPTE: 2100-0424-3402-0011-4567

CODI IBAN: ES94 2100-0424-3402-0011-4567

SWIFT o BIC: CAIXESBBXXX

DURANT L’ESTADA

Has d’anar a les oficines per signar el teu contracte i obtenir la clau del teu pis. Una vegada al pis, hauràs de fer un repàs del seu estat i anotar en un document que t’haurem facilitat les imperfeccions que hi trobis. Més informació en aquest vídeo.

L’equip de manteniment realitzarà una revisió d’entrada a l’apartament. Si el dia de la teva arribada hi ha desperfectes urgents, pots notificar-los a recepció.

Has de fer un comunicat perquè l’equip de manteniment solucioni el problema. Pots fer partes a recepció, per l’App (VILApp) o per la pàgina web. No es poden fer partes per telèfon.

No passa res. Et fem una còpia nova a recepció però té cost. El preu és de 3.24€

Sí, sempre que hi hagi disponibilitat. Només has de contactar amb nosaltres per a sol·licitar el canvi i t’informarem sobre si és possible i els pisos disponibles en aquell moment.

 

Si vius en un allotjament compartit, pots rebre visites amb una durada màxima de 2 o 3 nits, i sempre arribant a acords amb els teus companys o amb les teves companyes. Si vius en un estudi de manera individual, tens major llibertat.

Per mes detalls sobre les visites consulta aquest enllaç.

Una vegada firmis el contracte, el rebràs al teu correu electrònic. Si necessites el contracte en paper, a recepció et podem imprimir només una còpia. Tingues en compte que per a tràmits oficials necessitaràs que el contracte estigui segellat per Vila. 

Ho has de notificar a les oficines el més aviat possible, però com a mínim ha de ser 30 dies abans de la sortida i sempre abans del 1 o 15 de cada mes. Si cancel·les per un motiu acadèmic, recuperaràs les fiances sempre i quan ens enviïs justificant. Si és per un motiu personal, les perdràs.

El campus disposa d’un servei assistencial de salut que es troba a 500 metres de l’edifici més llunyà de Vila Universitària (abans d’arribar a la Facultat de Medicina). Si està tancat i durant la nit, et recomanem trucar directament al 061.

SERVEIS I INSTAL·LACIONS

La Vila disposa d’un camp de futbol amb gespa artificial, camp de voleibol platja, piscina (oberta de maig a setembre), taules de ping pong, pista de bàsquet i zona de kanestesia. Les instal·lacions esportives són d’ús exclusiu dels residents.

Sí, Vila Universitària disposa de 3 sales d’estudi. A més, a Vila 2 existeix una altra sala d’estudi únicament per als estudiants que resideixen a Vila 2. A Vila també hi ha una sala polivalent amb futbolí i billar.

A Vila Universitària hi ha dos bars-restaurant. Els preus varien en funció del menjar i del local.

El Cau obre de 8:00 a 23:00h i el Frankfurt de la Vila de 7:00 a 23:00h.

Si, a Vila hi ha un supermercat. A Bellaterra, a 10 minuts caminant, hi ha un altre supermercat anomenat CONDIS.

De 9:00 a 14:00 y de 16:00 a 21:00h.

Funciona amb monedes. Els preus van a partir de 3.50€ en funció dels kg que posis a la rentadora. Aquests preus ja inclouen detergent i suavitzant. També pots portar el teu propi sabó i té un cost de 4€ per rentadora. El servei de secadora oscil·la entre els 2€ i 3€ també depenent dels kilos de roba que posis a rentar.

L’horari és de 7:00h a 23:00h. 

És un comerç on pots trobar diverses coses: articles de papereria i material d’oficina, regals, estris de cuina, llaminadures.

L’horari és de 9:00 a 15:00 i de 16:00 a 20:30h. Dissabtes de 9:00 a 15:00h.

El Campus compta amb un servei assistencial de salut que es troba a 500 metres de l’edifici més apartat de Vila Universitària. L’horari d’atenció és de 8.00h a 20.00h.

Sí, l’equip de seguretat treballa 24 hores de dilluns a diumenge. El número de telèfon per a emergències és 93 581 73 13.

Hi ha diverses oficines bancàries a prop. Allà podràs obrir un compte bancari si ho necessites.

Caixabank a l’edifici del Rectorat de la UAB.

Banco Santander a la Plaça Cívica.

Banc Sabadell a la Plaça del Pi de Bellaterra, just al davant de l’estació de FGC de Bellaterra.

Els horaris poden consultar-se en aquest enllaç.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): Línia Barcelona/Sabadell (S2) i Barcelona/UAB (S6), estació Bellaterra.

La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament. Podeu consultar els horaris al web dels FGC

Pots reservar el taxi des de la recepció de la Vila o bé trucar al telèfon de Radiotaxi Cerdanyola (93 580 27 27). Els taxistes recullen normalment al pas de vianants que hi ha entre l’edifici de Vila 2 i la recepció de la Vila.

Sí, no hi ha cap problema. Seguretat treballa 24 hores al dia, 365 dies l’any, i fa rondes de control contínuament.

Només has de mostrar la clau del pis si te la demanen. La piscina obre aproximadament des de maig o juny fins al setembre, ambdós inclosos. Per confirmar-ho, saber horaris i altra informació relacionada, consultar la publicació que es farà a les xarxes socials de la Vila quan s’acosti l’estiu.

En primer lloc, cal comprovar que el diferencial, és a dir, l’interruptor que trobaràs al quadre elèctric, al costat de la porta d’entrada del pis, està connectat. El diferencial corresponent a l’acumulador sol estar marcat amb una lletra C o un distintiu. Quan vulguis iniciar el procés de càrrega, has de pujar el diferencial, el mateix que ha d’estar baixat durant els períodes en què vulguis prescindir de la calefacció. No obstant, recorda no desconnectar MAI l’interruptor general.

D’altra banda, veureu també un rellotge que serveix per regular les hores de càrrega de l’acumulador. Heu de tenir en compte que el personal de manteniment l’ha programat i, per tant, no cal manipular-lo. A més, el propi acumulador té un botó que gira que permet regular la quantitat d’energia que l’aparell desprèn.

Sí, a tota la Vila l’aigua és apta per al consum humà.

Si vols rebre correspondència has de demanar la clau de la teva bústia a recepció. Si fas compres online, has de gestionar els enviaments amb l’empresa de missatgeria tu mateix i estar al pis al moment de l’entrega. A les oficines no rebrem en cap cas els paquets dels residents.