Transparència

Vila UAB Marc normatiu, informació i documents

Marc normatiu, informació i documents

Informació de les licitacions en curs i de les adjudicacions d’acord amb el Reial Decret Legislatiu 3/2011, de 14 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de Contractes del Sector Públic.

Instruccions internes de contractació dels procediments no subjectes a regulació harmonitzada.

NOTA INFORMATIVA: Aquesta pàgina mostra les publicacions de procediments de contractació fins el dia 30 de juny de 2015.

Per veure les publicacions a partir del dia 1 de juliol de 2015 cal anar a la Plataforma de Contractació de la Generalitat de Catalunya.

Vila UAB Publicacions

Publicacions

Publicacions de convocatòries

Publicacions d’esmenes

Publicació de la formalització dels contractes

MÉS INFORMACIÓ

Amants del medi ambient: reciclem!


A Vila Universitària no podríem estar més integrats en el medi ambient: vivim a dos passes de la Via Verda del Vallès, envoltats de natura i gats! Sempre hem apostat per un bon reciclatge, tot i que no sempre és fàcil pels nostres estudiants (i encara menys pels estudiants internacionals que en els seus països es recicla de forma completament diferent). És per això que hem col·locat imants informatius, sobre com reciclar correctament, a tots els nostres pisos. A més, comptem amb la delegada de medi ambient que donarà un cop de mà a qualsevol que tingui dubtes.

La Vila, una llar per a tots i totes


Vila Universitària col·labora amb el programa de la Fundació Autònoma Solidària PIUNE per oferir un apartament adaptat a les persones amb mobilitat reduïda i així garantir totes les facilitats necessàries!

Dóna-li una segona oportunitat a la teva roba


Vila Universitària compta amb un contenidor de Roba Amiga on hi pots dipositar tota la roba, sabates i accessoris en bon estat que ja no utilitzis. Si veus que el contenidor està ple, truca al número de telèfon que trobaràs en el contenidor.

Roba de la llar que ja no necessites, però altres sí!


Si tens llençols, mantes o nòrdics que ja no fas servir també ens els pots portar nosaltres ho farem arribar a associacions que en faran bon ús. Per una banda, si aquest material està en bon estat ho portarem a Arrels, on ho repartiran entre els pisos de persones amb pocs recursos (durant el curs 2017-2018 hem donat 1140 llençols i 360 fundes nòrdiques!).

La panxa i el cor ben plens: Campanyes de recollida d’aliments


Des de sempre (i per sempre) la Vila ha fet campanyes de recollida d’aliments en moments puntuals, sobretot per Nadal i abans de les vacances d’estiu que és quan els estudiants tenen més menjar de sobres i potser no se’l poden emportar a casa. Fes-nos arribar els paquets de menjar que ja no gastaràs i nosaltres els portarem al Banc dels Aliments de Cerdanyola del Vallès.

Claki: reciclem l'oli usat!


Saps que per cada litre d’oli es contaminen 1.000 litres d’aigua…?

No llencis l’oli per la pica… reciclar l’oli és molt fàcil.

Què és el Claki?

Una ampolla de plàstic on podràs llençar tot l’oli que facis servir per cuinar. Un cop estigui ple, és tan fàcil com portar-lo a recepció i te’n donarem un de nou… i així anar fent!

Tingues present que en Claki forma part de l’inventari, així que quan marxis a l’estiu l’hauràs de deixar al pis.
A la Vila sou més de 2.500 persones, si no reciclem, estem perjudicant greument al medi ambient, i realment és molt fàcil!
Si vols saber més sobre Claki, entra a la web o no dubtis en escriure’ns, trucar-nos o venir-nos a veure!