WiFi

A Vila Universitària disposem d’accés preferent a la xarxa wifi de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de la Vila hi ha tres maneres de connectar-s’hi:

 

  • Per connectar-t’hi només cal que entris al llistat de xarxes de wifi i cliquis a “VILA”.
  • Se t’obrirà una finestra on et demanarà l’usuari (que és el teu NIU) i la contrasenya del teu NIU. Un cop introduït, ja està!
  • L’altra forma de connectar-te és fent clic a la casella “Accés convidat”, i així no caldrà que emplenis els camps anteriors: però la connexió s’acabarà cada 30 minuts i ho hauràs de tornar a fer cada mitja hora.
Ver
  • Dispositius mòbils i tauletes: descarregar l’app GetEduroam > buscar “Universitat Autònoma de Barcelona” > escriure el teu NIU@uab.cat i contrasenya, i donar permís perquè l’app es connecti al wifi.
  • Ordinadors MAC, IOS, Linux, Windows 7 o 10: descarregar l’arxiu “Client d’autoconfiguració d’eduroam”, i instal·lar-lo. S’ha d’introduir el nom d’usuari en el format NIU@uab.cat

Si tens dubtes o alguna cosa no va bé, entra al web d’Eduroam de la UAB.

Ver

Alguns punts de la Vila disposen d’una cobertura wifi reduïda. Tot i que seguim treballant perquè la xarxa sense fil sigui la prioritària (per la comoditat que aquesta ofereix), mentre no ho aconseguim, tenim habilitades les rosetes dels apartaments per oferir una major estabilitat en la connexió d’aquests punts “negre”.

Ver

Si vols connectar una SmartTV, videoconsola o Chromecast al wifi, és una mica més complicat d’explicar. Envia’ns una petició a delegat.informatic@vilauniversitaria.com i et donarem un cop de mà!