Com arribar

Vila UAB En cotxe

En cotxe

Autopista AP-7, en direcció Girona-França, sortida “Universitat Autònoma”.

Autopista C-58, en direcció Sabadell-Terrassa, sortida número 8, que connecta amb l’AP-7, direcció Tarragona. A l’AP-7 prendre la calçada lateral; a 1000 m, sortida “Universitat Autònoma”.

Diverses carreteres de segon ordre comuniquen les localitats properes a Cerdanyola del Vallès i Bellaterra.

PER AL GPS Introduir les següents adreces: Carretera de Bellaterra a l’Autònoma i/o C/ Joan Vila Puig, ambdós de Cerdanyola del Vallès.

Vila UAB En tren

En tren

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC): Línia Barcelona/Sabadell (S2) i Barcelona/UAB (S6), estació Bellaterra.

La durada del trajecte des de Barcelona és de trenta minuts. Hi ha trens cada deu minuts aproximadament. Podeu consultar els horaris al web dels FGC, www.fgc.net

RENFE: Des de l’estació Cerdanyola-Universitat hi ha un servei gratuït d’autobusos (només en dies laborables) que comunica amb els diferents edificis del campus i que té parada davant de la Vila Universitària.

Vila UAB En bus

En bus

Des de Barcelona: l’empresa SARBUS ofereix un servei de Barcelona (Fabra i Puig) a la UAB cada 30 minuts. Per més informació, www.sarbus.com.

Altres municipis: Hi ha servei diari d’autobús des de molts municipis (Igualada, Badalona, Sabadell, Mataró).

Bus nocturn: Nit Bus número 62, des de/cap a Plaça Catalunya. De dilluns a divendres. Consulta la web.

Vila UAB En avió

En avió

Des de l’aeroport del Prat aconsellem l’Aerobús cap a Barcelona Plaça Catalunya i agafar el tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, línies S2 o S6 fins a l’estació de Bellaterra.

Es podria arribar amb Renfe, però no aconsellem aquesta opció degut a la distància entre l’estació i Vila Universitària.

O troba’ns a Google Maps