T’ajudem a triar

T’ajudem a triar

Ets estudiant de Grau?


Has acabat el Batxillerat o bé ja estàs fent una carrera, i vols continuar els teus estudis de Grau o CFGS a la UAB? A Vila tenim l’habitatge que busques.

MÉS INFORMACIÓ

Vens amb un programa d'intercanvi?


Pisos amb condicions adaptades a les necessitats contractuals d’estudiants amb beques d’intercanvi: Erasmus, Sicue-Seneca, Mobilitat UAB, entre d ‘altres…

Les places a Vila Universitària per aquest perfil el període acadèmic de setembre – desembre actualment estan exhaurides. Pots apuntar-te a la llista d’espera o bé consultar la disponibilitat de l’allotjament fora del campus.

MÉS INFORMACIÓ

Vens a fer un Postgrau o Màster?


Si ets estudiant de Postgrau o Màster, o bé has d’elaborar la teva tesi, assabenta’t aquí dels passos necessaris per reservar el teu allotjament al campus.

Les places a Vila per al mes d’octubre i novembre estan totes exhaurides, estem treballant amb la llista d’espera. El mes de desembre també estem complets per períodes, així que fes la teva sol·licitud de plaça i espera la nostra confirmació abans de fer res més, ja que haver fet la sol·licitud de plaça, no significa tenir-la.

MÉS INFORMACIÓ

Ets un professor convidat?


A Vila Universitària disposem d’habitatges adaptats a les necessitats dels docents convidats per la UAB.

MÉS INFORMACIÓ

Estades puntuals


Vols allotjar-te al campus de la UAB? A Vila t’oferim diverses opcions.

MÉS INFORMACIÓ