Participa

Club de Residents

Les activitats que duem a terme a Vila Universitària són possibles gràcies a la participació dels nostres delegats/des i becaris/es.

Si trobes que ets una persona responsable, dinàmica, que t’agrada crear comunitat, ajudar a aquells que t’envolten, si penses que pots contribuir a fer de la vida un lloc millor… Si t’agrada el tracte amb la gent i crear comunitat entre els veïns, seràs un perfecte delegat o delegada de bloc.

Mentre que, si el que tens és un projecte del que et vulguis responsabilitzar, comptes amb força temps per dedicar-t’hi i consideres que pot ajudar a fer de la societat vilatana un espai millor, el teu rol és el de becari o becària.

 

Contacta’ns!

comunicacio@vilauniversitaria.com

Activitats:

Duem a terme diferents tipologies d’activitats, enfatitzant la gratuïtat de les mateixes. Per aconseguir-ho, cal la interacció entre els residents mateixos i també amb els delegats/des i becaris/es.

Per estar al dia, fixa’t en els diferents cartells que penjarem arreu de la Vila i a la pantalla que trobaràs a la recepcióper a més informació, a banda de les nostres xarxes o la nostra app. Com ara, el lloc on es durà a terme l’activitat, els preus, el lloc i els canvis d’última hora.

Esdeveniments:
Activitats de setembre

Festa de Benvinguda

Dia del Gat (festa major de Vila)

 

Cursos quadrimestrals i activitats gratuïtes:

Mercats de 2ª mà
Espais de jocs de taula
Activitats als espais de la Vila durant el cap de setmana

 

Activitats al llarg del curs:

Lliga de Futbol de la Vila-Valldor7
Copa de la Vila

Concursos:

De disseny de la samarreta del Gat
De decoració nadalenca
D’estalvi energètic
De relats curts
De fotografia

Dóna’t d’alta a les nostres xarxes socials i a la nostra app per estar al dia: TwitterFacebook i Vila TV, o contactant amb comunicacio@vilauniversitaria.com