Programes i becaris

El curs 2017-2018 estem duent a terme els següents programes:

Whiskers, equip de dinamització, dedicat a crear activitats entre tots els membres de la comunitat vilatana.

VilaTV, especialment orientat a estudiants de la Facultat de Comunicació. Es tracta d’un canal Youtube, on els residents de Vila es poden posar al dia del que passa a la nostra residència. En una següent fase d’aquest projecte, s’espera poder veure’l a les televisions de Vila.

Programa Informàtic: un projecte orientat a una millor connectivitat dels residents a la nostra xarxa wifi.

 

 

I aquests són els becaris que els fan possibles:

Whiskers - Dinamització Lúdica


Em dic Mar’yana Rutkovska i estudio el doble grau en Administració i Direcció d’Empreses i Dret. Visc a la Vila, a part de la llunyania amb la meva casa, per tots els avantatges que m’aporta viure-hi. Entre ells es troba l’estalvi de temps d’arribada a les classes, però és també important el fet de viure entre estudiants, amb les mateixes ganes d’aprendre i de gaudir de la vida. La vida d’estudiant s’ha de viure de la forma més real possible, i no en veig altra que a la Vila. Formo part de l’equip Whiskers i tinc moltes ganes de començar un nou curs, amb nous reptes, noves il•lusions, noves persones i experiències úniques.

Whiskers - Dinamització Lúdica


Sóc el Xavier Armengol, estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses.

Visc a la Vila, una segona casa on puc compartir experiències, fer amics, i sobretot passar-s’ho bé!

Sóc un dels delegats becaris que té la Vila, on ajudo a dinamitzar les activitats, connectar gent i fer créixer l’experiència de viure a la Vila! Jo també t’espero !

VilaTV


Hola! Em dic Maria Sangalli, estic estudiant Comunicació Audiovisual i formo part de l’equi de Vila TV, el canal Youtube de Vila Universitària UAB.

No se m’acut millor manera que la Vila per experimentar al màxim la universitat i és per això que aquest any he repetit sense pensar-ho dues vegades. Les matinades de festa, les tardes de volei i piscina i les nits d’estudi (sempre envoltada d’amics, és clar) no les canvio per res. I… què millor que contribuir amb VilaTV per compartir aquestes experiències amb la resta de vilatans i intentar que cada un aporti el seu granet al projecte?!

Per col·laborar, contacta’ns a vilatv@vilauniversitaria.com

 

VilaTV


Sóc Laire Alonso

Formo part de l’equi de Vila TV, el canal Youtube de Vila Universitària UAB.

Gat Moix


Hola! Som la Joana Anyó, la Maria Bermudez i el Marc Noguera i ens encarreguem del Projecte Gat Moix. Fem segon de Veterinària i aquest serà el segon any que estem a la Vila, on hem decidit quedar-nos a viure per la comoditat de tenir la facultat al costat i l’ambient que hi ha, ideal per a estudiants,  que ens dóna l’oportunitat de conèixer gent d’arreu del món i viure noves experiències.

Ens vam presentar a coordinadors del projecte perquè, com a estudiants de Veterinària, ens encanten els animals i volem que aquests estiguin en bones condicions. Aquest projecte ens permet adquirir experiència al món animal, al mateix temps que procurem millorar el benestar dels gats i el nostre.

Nosaltres ens encarreguem del control higiènic i sanitari de les colònies de gats (si vols més informació de tot allò que fem, informa’t aquí), però aquesta tasca que fem no seria possible sense la col·laboració dels voluntaris. Si t’interessa el projecte i vols formar-ne part, contacta amb nosaltres:

gatmoix@vilauniversitaria.com

Programa Informàtic


Hola, em dic Jorge Redondo, tinc 23 anys i soc de la Rioja.

Estic cursant el segon curs d’Enginyeria Informàtica, a més de ser tècnic en Sistemes i Xarxes.

Aquest serà el meu segon any a la Vila, i repeteixo pel bon ambient que hi ha, la facilitat per a conèixer gent de tots els llocs d’Espanya, la proximitat de totes les facultats i els serveis que proporciona com la piscina i excursions.

M’he presentat per a ser delegat informàtic per adquirir experiència en el sector en què m’agradaria treballar i ajudar a tots els vilatans amb els problemes de connexió dels seus dispositius.