Programes i becaris

El curs 2015/16 estem duent a terme els següents programes:

Dinamització, per crear activitats entre tots els membres de la comunitat vilatana.

Esports, encarregat de la Lliga de la Vila i de donar suport a les activitats esportives organitzades per l’equip de dinamització.

VilaTV, especialment orientat a estudiants de la Facultat de Comunicació. Es tracta d’un canal Youtube, on els residents de Vila es poden posar al dia del que passa a la nostra residència. En una següent fase d’aquest projecte, s’espera poder veure’l a les televisions de Vila.

Programa Informàtic: un projecte orientat a una millor connectivitat dels residents a la nostra xarxa wifi.

 I aquests són els becaris que els fan possibles:

Dinamització Lúdica


Em dic Elsa Jaén i tinc 21 anys, actualment estudio tercer de Relacions Laborals a la Facultat de Dret i sóc de la Costa Brava.

M’agrada viure a Vila per la gran comoditat i proximitat a la Universitat i la gran oportunitat de conèixer moltíssima gent d’arreu durant l’etapa universitària.

Sóc becària de dinamització lúdica perquè sóc una persona molt sociable i m’agrada crear un caire proper i sociable entre residents a partir d’activitats, sopars i sortides.

Dinamització Lúdica


Sóc el Xavier Armengol, estudiant d’Administració i Direcció d’Empreses.

Visc a la Vila, una segona casa on puc compartir experiències, fer amics, i sobretot passar-s’ho bé!

Sóc un dels delegats becaris que té la Vila, on ajudo a dinamitzar les activitats, connectar gent i fer créixer l’experiència de viure a la Vila! Jo també t’espero !

Esports


Sóc en Vadym Pidhorodetskyy i soc el delegat d’esports de Vila Universitària.

M’encarrego d’organitzar els esdeveniments esportius perquè els residents puguin gaudir d’ells. Però la meva tasca més important és la que té a veure amb la organització de la Lliga de La Vila.

Porto dos anys a La Vila i la raó és la seva bona ubicació i el bon rotllo que existeix entre els residents.

VilaTV


El meu nom és Alexandra Fumanal i tinc 22 anys. Estudiant de Publicitat i Relacions Públiques i també de Comunicació Audiovisual.

Actualment estic entre 3r i 4t. Porto el Vila TV perquè m’apassiona el món de la comunicació (pels que no ho havíeu deduït).

Vaig decidir viure a la Vila primer de tot per la comoditat, però també per l’ambient que vaig veure el dia que vaig visitar-la per primera vegada. La Vila és una de les coses que més m’han marcat des que sóc a la Universitat. Aquí he conegut a grans persones, ha viscut experiències de les quals no m’oblidaré mai i, sí, també he estudiat una mica. Crec que el punt fort de la Vila és la gent, l’ambient que es mou i que estàs envoltat de gent jove que és com tu. És un clima especial que s’ha de viure!

Gat Moix


Hola! Som la Joana Anyó, la Maria Bermudez i el Marc Noguera i ens encarreguem del Projecte Gat Moix. Fem segon de Veterinària i aquest serà el segon any que estem a la Vila, on hem decidit quedar-nos a viure per la comoditat de tenir la facultat al costat i l’ambient que hi ha, ideal per a estudiants,  que ens dóna l’oportunitat de conèixer gent d’arreu del món i viure noves experiències.

Ens vam presentar a coordinadors del projecte perquè, com a estudiants de Veterinària, ens encanten els animals i volem que aquests estiguin en bones condicions. Aquest projecte ens permet adquirir experiència al món animal, al mateix temps que procurem millorar el benestar dels gats i el nostre.

Nosaltres ens encarreguem del control higiènic sanitari de les colònies de gats, però aquesta tasca que fem no seria possible sense la col·laboració dels voluntaris. Si t’interessa el projecte i vols formar-ne part, contacta amb nosaltres:

gatmoix@vilauniversitaria.com

Programa Informàtic


Hola, em dic Jorge Redondo, tinc 23 anys i soc de la Rioja.

Estic cursant el segon curs d’Enginyeria Informàtica, a més de ser tècnic en Sistemes i Xarxes.

Aquest serà el meu segon any a la Vila, i repeteixo pel bon ambient que hi ha, la facilitat per a conèixer gent de tots els llocs d’Espanya, la proximitat de totes les facultats i els serveis que proporciona com la piscina i excursions.

M’he presentat per a ser delegat informàtic per adquirir experiència en el sector en què m’agradaria treballar i ajudar a tots els vilatans amb els problemes de connexió dels seus dispositius.