Programes i becaris

Els programas que estem duent a terme actualment són els següents: 

 

Whiskers, equip de dinamització, dedicat a crear activitats entre tots els membres de la comunitat vilatana.

VilaTV, especialment orientat a estudiants de la Facultat de Comunicació. Es tracta d’un canal Youtube, on els residents de Vila es poden posar al dia del que passa a la nostra residència. En una següent fase d’aquest projecte, s’espera poder veure’l a les televisions de Vila.

Informàtic: un projecte orientat a una millor connectivitat dels residents a la nostra xarxa wifi.

Gat Moix: estudiantes de veterinària i voluntaris s’encarreguen de cuidar de la colònia de gats de la Vila.

 

I aquests són els becaris que els fan possibles:

Whiskers - Dinamització Lúdica


Em dic Mar’yana Rutkovska i estudio el doble grau en Administració i Direcció d’Empreses i Dret. Visc a la Vila, a part de la llunyania amb la meva casa, per tots els avantatges que m’aporta viure-hi. Entre ells es troba l’estalvi de temps d’arribada a les classes, però és també important el fet de viure entre estudiants, amb les mateixes ganes d’aprendre i de gaudir de la vida. La vida d’estudiant s’ha de viure de la forma més real possible, i no en veig altra que a la Vila. Formo part de l’equip Whiskers i tinc moltes ganes de començar un nou curs, amb nous reptes, noves il•lusions, noves persones i experiències úniques.

Whiskers - Dinamització Lúdica


Em dic Ares Mir i vaig néixer a Lleida fa 23 anys, tot i que actualment visc a Bellaterra. Aquest any m’he graduat en Periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona i la meva següent meta és cursar un MSc en Gestió Estratègica de la Comunicació i Relacions Públiques.

Des de molt petita m’ha interessat tot el relacionat amb el món de la comunicació i la creativitat, per aquest motiu vaig decidir fer-me delegada, primer, i ara formo part de l’equip Whiskers, l’equip de dinamització d’aquesta residència.

La Vila m’aporta tot el que necessito en una llar: tranquil·litat, seguretat i aire pur.

VilaTV


Holi caracoli!

Em dic Iris Requena i estudio Comunicació Audiovisual. Sóc d’un poble de la província de Castelló, Peñíscola, però no em preguntes si he viscut sempre allà perquè he donat més voltes que David Broncano en les seues entrevistes. Aquest es el meu segon any a la Vila Universitària i et puc assegurar que sí, que és com ser protagonista de Zoey 101, amb la mala sort que no et podràs penjar la clau del coll. Viure a la Vila és com menjar-te els bombons de la Caja Roja de Nestlé, encara que miris de que està fet cadascun, sempre et portaràs una sorpresa. M’agrada riure, m’agrada menjar xocolata i m’agrada passar-me les tardes al sofà mirant series. És per això que no hi ha un lloc millor per a mi a la Vila que el de becaria de Vila TV. Amb aquest canal vull aconseguir que la teua distracció no sigui mirar per la finestra què fan els veïns, vull fer que la Vila Universitària tingui un espai per mostrar-se tal i com és, tal i com es viu des de dintre.

PD.: aquesta foto és de quan vaig fer el casting per Regina George de Mean Girls, us podeu imaginar si em van agafar…

Per col·laborar, contacta’ns a vilatv@vilauniversitaria.com

VilaTV


Hola, em dic Leire Alonso, tinc 21 anys i sóc de Bilbao. Estic cursant tercer de Comunicació Audiovisual i porto vivint a la Vila des que vaig començar els meus estudis universitaris.

Després d’aquests anys de convivència vilatana, puc afirmar que aquí, les bones estones i la diversió estan assegurats. La Vila és el lloc idoni per combinar els estudis amb l’oci, sobretot de la mà de centenars de persones meravelloses.

És per això que un any més aposto per la Vila com a lloc de residència, i que millor manera de fer-ho que formant part depart de l’equi de Vila TV, el canal Youtube de Vila Universitària UAB. Plasmar la meva passió per l’audiovisual mostrant la llar en el qual tant he après durant els darrers anys és una cosa increïble. Només espero transmetre-aquest sentiment en tots i cadascun dels vídeos.

Gat Moix


Hola a tothom! Em dic Juanjo Silvestre, tinc 22 anys i vinc del País Valencià.

Actualment em trobo al quart curs de la meva carrera, veterinària. Serà també el meu quart any vivint aquí a la Vila, per la comoditat que la proximitat a la facultat ofereix, així com pel bon ambient estudiantil i d’interacció social entre estudiants del qual permet gaudir.

La raó per prendre part d’aquest projecte és l’estima pels animals, i la consegüent preocupació per la seva salut i benestar que, d’altra banda, considero que hauríem de tenir tots. És per això, que us oferim l’opció de contribuir a aquesta fi mitjançant el voluntariat, al respecte del qual sereu assessorats a les reunions informatives.

Com bé va dir Mahatma Gandhi, “la grandesa i progrés moral d’una nació es mesuren mitjançant la forma en què aquesta tracta als seus animals”. I, malgrat que la Vila no sigui una nació, sí és la nostra zona de residència, a la qual passarem una part de la nostra vida. Perquè no començar, llavors, a predicar amb l’exemple a casa nostra?

Més informació: gatmoix@vilauniversitaria.com

Informàtics


Em dic Max Lakhmanets i actualment estic cursant el meu segon any d’Enginyeria informàtica.

Des que vaig iniciar els meus estudis, tenia molt clar que volia viure a la Vila Universitària de la UAB. El motiu principal que m’hi va portar és la distancia, a causa que la meva antiga residència era a Puigcerdà.
El meu paper a la Vila Universitària però, no és només el de resident. Vaig decidir agafar el rol d’informàtic de la Vila per poder aportar el meu granet de sorra a aquest gran projecte!

Contacta’ns a delegat.informatic@vilauniversitaria.com

Medi Ambient


Hola!

Em dic Ruth Susana i estic estudiant Dret i Relacions Laborals a la UAB.

La Vila m’ofereix un espai on poder estudiar, a prop del campus universitari, i a la vegada la possibilitat de relacionar-me amb gent nova i diversa que ve d’arreu del món.

Quina millor forma de viure l’experiència universitària que en un ambient tan bo com aquest?

Sóc la delegada dels blocs G-H, així que qualsevol cosa que necessitis estaré encantada d’ajudar.
A més, també m’encarrego del programa de Medi Ambient, perquè la vila segueixi essent un espai respectuós amb la naturalesa i també que els vilatants i vilatanes puguin conèixer totes les vies possibles per conviure sense fer mal al planeta 😊

Si tens alguna proposta o vol col·laborar amb el nostre programa de Medi Ambient, envia’m un missatge privat a través del Facebook: Ruth Pasquín.