Durant la teva estada

Vila UAB Living la Vila loca!

Living la Vila loca!

Hi ha tres agents que poden determinar la teva estada a Vila: Les activitats setmanals, els delegats i delegades de bloc i, per descomptat, la resta de veïns i veïnes de Vila.

Per tal que et sentis com a casa des del primer dia, s’organitzen les xerrades de benvinguda i activitats de forma setmanal, com ara, els sopars per conèixer els  teus veïns, els karaokes, jocs, etc.

Per estar al dia de tot el que passa a la Vila, et recomanem que en segueixis a les xarxes socials i et descarreguis l’app VilApp.

Facebook: Vila Universitària UAB

Instagram: @vila_universitaria

Vila UAB Renovar la teva plaça

Renovar la teva plaça

Durant el mes de maig podràs venir a renovar el contracte de lloguer pel curs següent. Si t’interessa mantenir la teva plaça, vine en el primer període; si, per contra, vols canviar de pis o, dins del mateix pis, de tipologia d’habitació (de doble a individual o viceversa), vine al segon període.

Les dates concretes les publiquem sempre a finals d’abril, estigues atent!

Vila UAB Recepció

Recepció

Un cop instal·lat/da, si et cal obrir una incidència de manteniment, demanar una factura, apuntar-te a una activitat, o consultar qualsevol dubte…  aquí és on podràs fer-ho.

L’horari d’atenció al resident és:

De dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Horari per a incidències: de dilluns a divendres, 24 hores.

Els caps de setmana la recepció roman tancada, però l’equip de seguretat està a la teva disposició per ajudar-te en pràcticament tot el que calgui. En el cas que no et puguin donar una mà, l’equip disposa d’un telèfon de guàrdia per demanar assistència.

Si perds, o no trobes la teva la clau

Si perds la teva clau, vine a recepció i te’n fem una còpia per 3,24 €.

Si te la deixes dins del pis durant l’horari d’oficina, de dilluns a divendres: vine a recepció i te’n farem una còpia temporal que dura 24 h, i que hauràs de retornar a recepció tan bon punt hagis trobat la teva.

Si te la deixes dins del pis fora de l’horari d’oficina o durant el cap de setmana: vine a recepció, i seguretat t’obrirà la porta del pis. Això implica un càrrec de 3,24 €.

Vila UAB Facturació

Facturació

Mensualment pagaràs l’import del lloguer del teu pis, al qual se sumaran els consums d’aigua i llum, i un import de 15 € + IVA equivalent al manteniment i la neteja dels espais comuns.

Aigua:

Vila Universitària rep les factures de l’aigua bimestralment (cadascun dels pisos disposa del seu propi comptador), divideix l’import entre els membres del pis i refactura l’import equivalent a cada un d’ells.

Llum:

Des de Vila, i amb la finalitat que puguis preveure millor la teva despesa mensual, fem cobraments mensuals amb imports estimats i regularitzacions d’aquests un cop disposem dels imports reals.

Per tant, a partir del mes d’octubre es cobra un import estimat. Al novembre es regularitzen els imports cobrats els dos mesos anteriors (es cobra o es torna la diferència) i es carrega l’import estimat per aquest tercer mes de lloguer. I així al llarg dels 10 mesos de contracte.

Aquestes estimacions s’han calculat a través de les mitjanes dels consums reals per mes i segons la tipologia.

Excepció: els mesos de maig i juny es giren a l’octubre següent, ja que ens arriben a finals de juliol i, pel calendari laboral de la universitat, no ens és possible a girar-lo abans d’aquest mes.