Durant la teva estada

Vila UAB Living la Vila loca!

Living la Vila loca!

Hi ha tres agents que poden determinar la teva estada a Vila: Les activitats setmanals, els delegats i delegades de bloc i, per descomptat, la resta de veïns i veïnes de Vila.

Per tal que et sentis com a casa des del primer dia, s’organitzen les xerrades de benvinguda i activitats de forma setmanal, com ara, els sopars per conèixer els  teus veïns, els karaokes, jocs, etc.

Per estar al dia de tot el que passa a la Vila, et recomanem que en segueixis a les xarxes socials i et descarreguis l’app VilApp.

Facebook: Vila Universitària UAB / Grup d’aquest any: VilaUAB 2019-2020

Instagram: @vila_universitaria i @whiskers_vilauab

Vila UAB Renovar la teva plaça

Renovar la teva plaça

Durant el mes de maig podràs venir a renovar el contracte de lloguer pel curs següent. Si t’interessa mantenir la teva plaça, vine en el primer període; si, per contra, vols canviar de pis o, dins del mateix pis, de tipologia d’habitació (de doble a individual o viceversa), vine al segon període.

Les dates concretes les publiquem sempre a finals d’abril, estigues atent!

Vila UAB Recepció

Recepció

Un cop instal·lat/da, si et cal obrir una incidència de manteniment, demanar una factura, apuntar-te a una activitat, o consultar qualsevol dubte…  aquí és on podràs fer-ho.

L’horari d’atenció al resident és:

De dilluns a divendres de 8 a 20 hores.

Horari per a incidències: de dilluns a divendres, 24 hores.

Els caps de setmana la recepció roman tancada, però l’equip de seguretat està a la teva disposició per ajudar-te en pràcticament tot el que calgui. En el cas que no et puguin donar una mà, l’equip disposa d’un telèfon de guàrdia per demanar assistència.

Vila UAB Facturació

Facturació

Mensualment pagaràs l’import del lloguer del teu pis, al qual se sumaran els consums d’aigua i llum, i un import de 15 € + IVA equivalent al manteniment i la neteja dels espais comuns.

Aigua:

Vila Universitària rep les factures de l’aigua bimestralment (cadascun dels pisos disposa del seu propi comptador), divideix l’import entre els membres del pis i refactura l’import equivalent a cada un d’ells.

Llum:

Des de Vila, i amb la finalitat que puguis preveure millor la teva despesa mensual, fem cobraments mensuals amb imports estimats i regularitzacions d’aquests un cop disposem dels imports reals.

Per tant, a partir del mes d’octubre es cobra un import estimat. Al novembre es regularitzen els imports cobrats els dos mesos anteriors (es cobra o es torna la diferència) i es carrega l’import estimat per aquest tercer mes de lloguer. I així al llarg dels 10 mesos de contracte.

Aquestes estimacions s’han calculat a través de les mitjanes dels consums reals per mes i segons la tipologia.

Excepció: els mesos de maig i juny es giren a l’octubre següent, ja que ens arriben a finals de juliol i, pel calendari laboral de la universitat, no ens és possible a girar-lo abans d’aquest mes.