Procediment i informació

Avís pels estudiants de Màster, Doctorat, Postgrau i Programes d’Intercanvi.

Us informem que ha començat el període de reserves d’allotjament per al pròxim curs 2022-2023 en Pisos d’estudiants, Pisos a compartir amb propietaris/as als voltants del Campus (Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Sant Cugat del Vallès i Bellaterra). Famílies amfitriones a Barcelona ciutat.

L’ideal és que comencis a mirar les opcions d’allotjament i no ho deixis per als mesos de juliol i agost per que tindrem menys ofertes.

TINGUES EN COMPTE QUE LA DISPONIBILITAT ESTÀ CANVIANT CADA DIA A PARTIR D’AVUI.

Els pisos són a compartir amb estudiants de MASTER, POSTGRAU i/o DOCTORANTS. L’estada mínima és de 10 mesos.

 

Tipus d’allotjament:

 • Pis a compartir amb estudiants. Tindràs la teva pròpia habitació. Mínim un curs acadèmic.
 • Pis a compartir amb propietari/a. Tindràs la teva pròpia habitació. Mínim un curs acadèmic
 • Pis a compartir amb propietari/a i estudiants. Tindràs la teva pròpia habitació. Mínim un curs acadèmic
 • Pis a compartir amb Família a Barcelona (menjars: esmorzar i sopar). Tindràs la teva pròpia habitació privada. Mínim un mes. Les nostres famílies amfitriones viuen en barris residencials agradables i segus, tots ells ben comunicats amb el centre de Barcelona mitjançant el transport públic.
  • L’estada mínima pot ser d’1 mes, el temps per a que trobis el teu pis d’estudiants. Podràs visitar-los i decidir més clarament quina opció t’interessa més. La teva seguretat i comoditat són importants. La família t’ajudarà sense problemes. Ells coneixen totes les zones de Barcelona i voltants. També em pots demanar consell a mi.

 

Lloguer

 1. Clicar i omplir l’aplicació que trobaràs al menú: Registre per estudiants.
 2. Enviar-nos la teva carta d’acceptació que verifica que has estat admès/a a la UAB.
 3. Enviar-nos les teves dates exactes d’arribada i sortida.
 4. Informar-nos del teu pressupost per a l’allotjament.
 5. Informar-nos sobre la ubicació del pis que prefereixes: Barcelona ciutat o rodalies del campus de la UAB a Bellaterra (Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, Bellaterra, Sabadell, Sant Quirze del Vallès).
 6. Informar-nos si prefereixes:

– Pis amb propietari i amb dret a cuina
– Pis compartit només amb estudiants
– Família amfitriona (allotjament amb mitja pensió)

Recorda que per reservar plaça en una de les habitacions de la nostra base de dades, és necessari fer el pagament d’un dipòsit al propietari del pis des del teu país d’origen i enviar el justificant del pagament a l’adreça de correu electrònic offcampus@vilauniversitaria.com

Programa Viure i Conviure

Promou l’intercanvi solidari i la relació intergeneracional, a més d’aportar una solució als problemes d’habitatge per als joves estudiants.

La Fundació Roure promou l’intercanvi solidari i la relació intergeneracional. Amb el Programa Viure i Conviure es fomenta la convivència entre dues generacions i, a més, es dóna resposta a les necessitats de companyia de les persones grans i a la manca d’allotjament per a joves estudiants. 

Si ets gran i vius sol, ara pots compartir la teva llar amb un jove estudiant, que et farà companyia i amb qui tindràs un munt d’experiències per compartir. A través del Programa Viure i Conviure, rebràs ajuda en tot allò que calgui i per fer més agradable la vostra convivència. 

Si ets jove, estudiant i busques una llar prop de la teva universitat, ara pots allotjar-te a casa d’una persona gran. Veuràs resolts els teus problemes d’allotjament i, a més, gaudiràs i aprendràs de la seva experiència.

INFORMA-TE’N:
Contacta’ns a l’e-mail viureiconviure@fundacioroure.org.