Plaça Cívica

A Vila hi ha tots els serveis de primera necessitat i alguns de complementaris perquè hi trobis el què et faci falta sense haver de desplaçar-te.

Informació, inscripció i tramitació de permisos de conduir de totes categories. Classes teòriques i pràctiques amb les tecnologies més avançades i a preu d’estudiants.

Horari: de 10 a 20h
Mail: info@aecampus.com
Web: www.aecampus.com

Ver

Laboratori informàtic al Campus de la UAB (Plaça Civica, 7). Reparacions Hardware, Software, Smartphone, Tablet, venta d’accesoris informàtics, Assistència Remota, Serveis a Empreses, Serveis a domicili. Reparacions en i fora de garantia. Som Servei tècnic Autoritzat Apple i HP.

Si la informàtica et resulta complicada, Doctor Clic t’ho posa fàcil.

www.doctorclic.es

doctorUAB@doctorclic.es

Ver

Tractaments reprogràfics, impressions digitals, escanejats, serveis informàtics integrals, enquadernat i plastificat de documents.

Horari: de 8:30 a 20h / Juliol, agost, Nadal i Setmana Santa: de 8 a 15h.
Telèfon: 93 581 38 27
Mail: ocivica@canon.es

Ver

Cafeteria i restaurant amb autoservei, menú i plats combinats, pizzes i entrepans. Restaurant Erasmus: amb servei a taula i una oferta gastronòmica adequada a la demanda dels col·lectius de professorat i PAS.

Horari: de 8 a 20h.
Telèfon: 93 592 09 13

Ver

Medicaments, homeopatia i productes de parafarmacia. Consell farmacèutic i seguiment personalitzat. Promocions periòdiques en parafarmacia i dietètica.

Horari: de 9:30 a 20h.
Telèfon: 93 691 82 31
Mail: farmaciajribera@coft.net

Ver