Plaça Cívica

A Vila hi ha tots els serveis de primera necessitat i alguns de complementaris perquè hi trobis el què et faci falta sense haver de desplaçar-te.

Informació, inscripció i tramitació de permisos de conduir de totes categories. Classes teòriques i pràctiques amb les tecnologies més avançades i a preu d’estudiants.

Horari: de 10 a 20h
Mail: info@aecampus.com
Web: www.aecampus.com

Ver

Tractaments reprogràfics, impressions digitals, escanejats, serveis informàtics integrals, enquadernat i plastificat de documents.

Horari: de 8:30 a 20h / Juliol, agost, Nadal i Setmana Santa: de 8 a 15h.
Telèfon: 93 581 38 27
Mail: ocivica@canon.es

Ver

Cafeteria i restaurant amb autoservei, menú i plats combinats, pizzes i entrepans. Restaurant Erasmus: amb servei a taula i una oferta gastronòmica adequada a la demanda dels col·lectius de professorat i PAS.

Horari: de 8 a 20h.
Telèfon: 93 592 09 13

Ver

Oficina d’Estudiants i Erasmus: proporcionem ajuda, organitzem viatges i esdeveniments per a estudiants Erasmus, internacionals i nacionals. El nostre objectiu és fer que els teus estudis siguin més divertits!

Organitzem viatges de fi de curs/carrera i oferim assistència en planejar rutes de vacances amb oferta adequada a la demanda de col·lectius.

Horari: de 10 a 19h.
Telèfon: +34 633 18 21 34

Happy Erasmus: www.happy-erasmus-barcelona.com

Viajes University: www.viajesuniversity.com

Ver

Medicaments, homeopatia i productes de parafarmacia. Consell farmacèutic i seguiment personalitzat. Promocions periòdiques en parafarmacia i dietètica.

Horari: de 9:30 a 20h.
Telèfon: 93 691 82 31
Mail: farmaciajribera@coft.net

Ver