Vila Universitària UAB

Estrenem la nova web de Vila Universitària

We have a new website

Per fi! Semblava que no seria, però al final ha sigut! Tenim nova web! Us presentem el nostre nou portal que, com pots veure, és molt més maco que l’anterior, però a més podràs trobar tota la nostra informació d’una manera molt més fàcil i intiutiva.

Què pots trobar a la nova web de la Vila?

Futurs estudiants

Si encara no vius a Vila tens tota la informació sobre com fer la reserva d’allotjament en aquest apartat T’ajudem a triar, aquí podràs trobar tots els perfils amb els que treballem, de manera que trobaràs resposta a totes les teves demandes.

Si saps que vols viure a Vila, però encara no saps ben bé de les opcions d’allotjament que disposes: consulta-les al menú de Tria el teu pis. Si per contra, ja saps quin pis voldràs i estàs decidit a reservar: ves directament a l’apartat de reserves!

Suposem que si estàs a punt d’instal·lar-te, tindràs un gran nombre de dubtes… Com faig la reserva? Què té el pis? Quan agafo la clau? Et responem a la secció d’informació pràctica. Si veus que aquí no trobes el teu neguit pots provar en la secció de Preguntes Freqüents o bé, consultar-nos a nosaltres directament!

Si ets un futur resident que tens moltes ganes de veure com viuen els nostres vilatans, pots anar a veure la secció del Club  i posar-te al dia!

Ara, si tens unes ganes al·lucinants de veure la vila per fora i per dins, també ho pots fer! Mira’t el vídeo que tenim fet amb tecnologia drone o fes una visiteta als pisos, encara que sigui virtual (si vols canviar de pis, canvia de nivell en el menú dret 😉 )

Estudiants que ja viuen amb nosaltres

Si ja vius a Vila Universitària el que més t’interessarà, segurament, serà consultar les teves factures. Pots fer-ho creant-te un perfil a l’Àrea del Resident. Podràs veure-les i descarregar-te-les en PDF.

En aquesta àrea privada també podràs inscriure’t a una de les activitats del Club, ara bé, per saber quines fem, no et perdis les notícies que anem publicant al respecte.

Per a tothom

Hi ha uns estudiants que col·laboren amb Vila, però sobretot estan per donar un cop de mà als estudiants, ja sigui amb coses que puguin necessitar o bé, dinamitzant les seves estones lliures. Aquests són els Delegats i delegades de bloc (que t’interessarà conèixer-los per estar al dia de tot) i becaris i becàries, te’ls presentem en el següent enllaç.

Imaginem que alguns de vosaltres no coneixereu a molts dels treballadors de Vila, doncs si voleu, ens presentem a la secció d’Equip Humà.

Si vas ser vilatà en algun període dels teus estudis, però ja no ho ets, mira l’apartat de “Ex-Vilatans” potser trobes algú que coneguis o et trobes a tu mateix/a!

I aquestes són només algunes de les coses que pots fer a la nostra pàgina! També pots conèixer la nostra política medi ambiental, consultar la guia del resident… En fi, que estem molt contents d’estrenar aquesta nova web i el millor de tot és poder compartir-lo amb tu! 🙂