Vila Universitària UAB

Informació útil per a residents d’intercanvi i d’estudis de post-grau UAB

Informació pràctica per a estudiants intercanvi

Si és el teu primer curs a Vila Universitària i vens a fer un curs de grau en règim d’intercanvi (nacional o internacional) o estudis de post-grau (doctorat, màster…), t’informem de com arribar i els procediments a dur a terme un cop estiguis amb nosaltres:

El primer: com arribar a Vila?

Troba tota la informació sobre la nostra localització en el següent link.

Un cop a Vila Universitària, signa el teu contracte i ja estaràs a punt per recollir la teva clau i començar a conèixer gent!

Procediment:

Per signar el contracte d’allotjament vine a la recepció de Vila Universitària

(plànol)

Normalment, la recepció està oberta de dilluns a divendres, tancant els caps de setmana. No obstant això, el cap de setmana del 2 i 3 de setembre excepcionalment obrirem de 9 a 18 hores.

L’horari normal d’obertura els dies feiners és de 8 a 20 hores, però si arribes més tard per signar el teu contracte, també podràs fer-ho.

 

La signatura del contracte:

Necessitaràs:

– El teu passaport o document d’identitat.

– Pagar una segona fiança (si necessitaves un visat en el moment de la reserva, pot ser que ja l’hagis pagat).

– Un compte bancari espanyol. Si no tens un, no et preocupis, deixem fins a 3 dies laborables per obrir-ne un. En el propi campus de la UAB disposem de 3 bancs, on et serà més còmode i convenient fer-ho:

La Caixa (Caixabank), a l’edifici del Rectorat de la Universitat.

Caixa Catalunya (Catalunya Caixa), a la plaça Cívica.

Banco Santander (Central Hispano), a la plaça Cívica.

Si ets un estudiant internacional, és millor obrir el teu compte en un banc del campus, ja que estan acostumats i posen menys impediments. Podràs fer-ho mostrant el contracte d’allotjament a Vila Universitària (el que rebràs per correu electrònic un cop l’hagis signat) i el teu passaport o identificació nacional, sense costos addicionals.

 

Un cop hagis signat el teu contracte, recull la clau i coneix al teu delegat de bloc!

Els primers dies de setembre els trobaràs en una taula fora de la recepció lliurant les claus i realitzant els inventaris d’entrada als pisos. Després podràs contactar amb ells a través del grup de Facebook de la teva bloc o directament picant a la seva porta!

Això només en el cas dels residents de Vila1, la plaça de delegat de Vila2 segueix vacant, així que si vols fer aquesta tasca, contacta’ns!

Reunions informatives:

A partir de l’1 de setembre al 27 (exceptuant el 11, que és la Diada de Catalunya) a les 18 hores, els becaris de dinamització lúdica faran reunions oferint informació sobre com moure’t dins i al voltant del campus, i alguna altra informació sobre Vila i les seves activitats.

Car Sharing

A Vila Universitària disposem de dos cotxes d’Avancar, una empresa de car sharing. Els trobaràs aparcats davant de l’edifici D. Més informació sobre com fer-te soci o sòcia en aquest link.

Sobre el campus

Plaça Cívica:

És el centre social de la UAB, podràs trobar una Abacus, una Òptica Universitària, el restaurant, l’hemeroteca i molts serveis més. També tens el Punt d’Informació de la universitat i l’International Welcome Point, oficines a les que trobaràs tota la informació necessària sobre el campus.

SAF

A la UAB sabem que una ment sana, només pot existir en un cos sa, és per això que disposem d’un gimnàs molt ben equipat i amb una gran varietat d’activitats.

A més per ser resident de Vila Universitària disposaràs de tarifes més avantatjoses. Pots consultar a la seva web tota la Informació.

Aquí trobaràs un mapa del campus i la seva mobilitat, perquè puguis començar a situar-te.

Ara segueix gaudint de l’estiu i ens veiem molt aviat !!