Vila Universitària UAB

Vine a viure a la Vila Universitària UAB

Vila, Molt més a compartir

Què és La Vila UAB, visites, procediment de reserva i períodes de sol·licitud i confirmació

Per fi! Ja has fet la selectivitat i tens la nota… però encara no et relaxis (o al menys no del tot!) perquè encara et queda una feina a fer, saps on viuràs el curs que ve?

Hi ha moltes opcions, sense dubte, però nosaltres et parlarem del que podràs trobar si vens a viure al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Què és La Vila?

Amb més de 2.000 places per a estudiants de grau, distribuïdes en diferents tipologies d’habitatges (des d’individual fins a pis de 5 persones), la Vila Universitària és de les residències universitàries més grans de tot l’estat espanyol, el que vol dir que és el complex residencial amb major concentració d’universitaris.

Mai tornaràs a estar rodejat/da per tants futurs professionals com els anys que passis amb nosaltres.

La etapa universitària és una de les èpoques de la vida amb major grau d’experimentalitat, on el creixement personal i professional es troben a nivells màxims vitals…

A banda, disposem de tots els serveis necessaris: mini-market, cafeteries, copisteria, autoescola, bugaderia, instal·lacions esportives que consten de camp de futbol i de vòlei, taules de ping pong, street bàsquet i piscina descoberta, i, com no,  4 sales comunes amb diferents funcionalitats: estudi i treball en grup, activitats físiques i d’esbarjo.

Tot això fa de la Vila Universitària un allotjament en constant efervescència i ideal per trobar resposta a les diferents inquietuds que sorgeixen aquests anys.

Mireu el vídeo que han fet un grup de residents el que és viure l’experiència Vila:

Visites

Com, si més no, estem segurs que hem despertat la curiositat en tu, et convidem a que vinguis a veure’ns.

Fem visites guiades als pisos i instal·lacions del 4 al 25 de juliol:

De dilluns a divendres a les 16.00 hores

Els divendres a les 12.00h

Si vols apuntar-t’hi, contacta’ns.

El que no podràs veure és l’ambient, ja que els contractes dels estudiants de grau són de l’1 de setembre al 30 de juny, pel que no hi seran. Si que ens creuarem amb els estudiants internacionals allotjats per les escoles d’estiu de la UAB.

Procediment de reserva:

Per fer la teva reserva només cal que omplis aquest formulari i facis un pagament de 170€ en concepte de primera fiança (els que et tornarem immediatament si no entres a la UAB o quedes en llista d’espera) i esperar que et contactem.

Troba tots els detalls en aquest enllaç.

Períodes de sol·licitud:

De l’1 al 25 de juliol

I no importa si ho fas l’1 o ho fas el 25, sempre i quant tot arribi abans de les 18 hores, tindràs les mateixes possibilitats d’entrar-hi.

En aquest període ens fixem en:

Segons aquests criteris acceptem i assignem les places.

A partir de l’1 d’agost

En aquest període assignem aquelles places que ens hagin quedat lliures i ho fem per ordre de sol·licitud.

Períodes de confirmació:

El dia 25 tanquem el períodes de sol·licitud i comencen els períodes de confirmació.

El 26 de juliol et contactem via e-mail i missatge al mòbil (sms) que ho hem rebut tot correctament.

Finalment l’1 d’agost ens comunicarem de nou amb tu, de la mateixa manera, per confirmar-te la plaça assignada o bé informar-te que has quedat en llista d’espera .

És per això que és molt important que ens facilitis un número de telèfon mòbil que estigui operatiu durant el procés i un correu electrònic que consultis habitualment.

 

Un cop tinguis plaça amb nosaltres ja sí podràs relaxar-te i gaudir d’aquest estiu tan especial!

 

Ara ja només ens queda desitjar-te que t’assignin la titulació i universitat desitjades i, en el cas que sigui la UAB, esperar veure’t per les nostres instal·lacions ben aviat!

Molta sort!