Vila Universitària UAB

Sigues delegat/da o becari/a el curs vinent

Global Basket

Hi ha vacants per ser delegat o delegada dels blocs C-D, G-H, als mòduls P, R, S i T, Vila 2 i VilaTv

(Atenció, a l’e-mail vam dir que faltaria pels mòduls L, M i N, però aquestes són les vacants actualitzades)

Quan arriben aquestes dates, comencem a pensar en la organització del curs vinent i una part essencial són els nostres delegats/des i becaris/es.

DELEGATS I DELEGADES

Els delegats i delegades, són aquells estudiants responsables de dos blocs o d’un grup de mòduls, que estan (principalment, però no única) com a suport dels residents que en ells hi viuen. A banda d’això, han de realitzar activitats orientades a crear germanor entre els diferents veïns i veïnes. També són aquells estudiants responsables dels inventaris d’entrada del setembre i de realitzar algunes tasques en contacte amb futurs estudiants de la UAB (assitir al Saló de l’Ensenyament, participar en les Jornades de portes Obertes, el Dia de les Famílies…) així que si t’agrada parlar amb gent nova, no dubtis en presentar-te!

Si vols conèixer els delegats i delegades d’aquest curs, segueix aquest link.

Pel curs que ve ens deixen els delegats i les delegades dels blocs C-D, G-H, dels mòduls P, R, S i T, Vila 2 (4 vacants).

Si estàs interessat/da aquí tens tots els detalls:

Perfil

Requisits

 

Oferim

BECÀRIES I BECARIS

Per la seva banda, els becaris i becàries són responsables d’un programa, és a dir, projectes d’intervenció: un canal de YouTube (VilaTv). Les activitats lúdiques gestionades per l’equip de Dinamització o Whiskers. En el cas del Projecte Gat Moix tenir cura de la colònia felina i, per últim, però no menys important, sobretot perquè segurament siguin els que més coneixes, els Delegats Informàtics.

Doncs bé, quasi tots continuen, però una de les persones que aquest curs gestionava el programa de comunicació, resulta que marxa a una fascinant beca d’intercanvi el curs que ve, així que necessitem substituir-la.

Quina és la seva tasca? És un canal que té com a finalitat la informació i diversió dels i de les residents. Al llarg dels seus anys d’existència, cada equip responsable li ha donat el seu toc personal, per a nosaltres, és el principal valor d’aquest projecte. Qui millor que un resident per saber el que importa als residents?

A banda de la creació de material propi, també són responsabilitat seva col·laborar directament amb els altres delegats/des i becaris/es, donant visibilitat a les seves activitats i fer els cartells de les activitats.

Més detalls:

Perfil

Requisits

Oferim

QUÈ HAS DE FER PER PRESENTAR-T’HI?

En el cas d’estar interessat o interessada, envia’ns un e-mail amb l’assumpte “OFERIMENT DELEGAT/DA (indicant el bloc que t’interessa)” o “OFERIMENT BECARI/A VILATV” al correu comunicacio@vilauniversitaria.com, adjunta una carta de presentació i una petita explicació del que t’agradaria aportar a l’equip (activitats, propostes, etc…). En el cas de la beca de VilaTv, et recomanem mirar el canal de Youtube i veure què és el que han anat fent, per tal de proposar material que no hagi estat editat prèviament.

Et respondrem de seguida per concretar una data per l’entrevista personal.

Tens de temps per enviar-nos l’e-mail fins el dia 3 de maig, ja que el dia 7 començarem amb les entrevistes personals.