Vila Universitària UAB

Vols viure a la Vila?

Futurs residents 2020

Vols viure a la Vila Universitària el curs 2020-2021? 

Pots sol·licitar plaça del 13 de juliol al 10 d’agost. Només cal que segueixis aquests simples passos:

1- Emplena el formulari per sol·licitar allotjament que trobaràs aquí.

 

2- Un cop hàgim processat les teves dades, ens posarem en contacte amb tu per dir-te a quin pis viuràs o si has quedat en llista d’espera.

 

3- Un cop se t’hagi assignat el pis, només caldrà que realitzis el pagament de la segona fiança (que equival a la mensualitat del pis al qual se t’ha assignat la plaça). Més informació sobre les fiances aquí

Important: aquest any, a causa de la situació actual, només acceptarem pagament a través de transferència bancària o targeta de crèdit. És important que quan vinguis a Vila ens portis el comprovant. 

4- Firma el contracte del teu pis amb firma digital o bé escanejant-lo i només caldrà que ens l’enviïs! Si no tens la possibilitat de fer-ho, fes-nos-ho saber, i el firmaràs al mes de setembre quan t’instal·lis a la Vila. 

A finals d’agost t’enviarem un e-mail per informar-te sobre quan hauràs de venir a signar el teu contracte presencialment: a causa de la circumstància excepcional en la qual ens trobem, és imprescindible que vinguis el dia que se t’assigna. Ah! I recorda portar el DNI i el comprovant del pagament! 

Tens dubtes? Fes clic aquí per veure tota la informació, o bé, consulta l’apartat de preguntes freqüents!

Si tens algun dubte que no està explicat al web, ens pots trucar al 93 581 70 04 o enviar-nos un e-mail a vila@vilauniversitaria.com

Esperem tenir notícies teves ben aviat!