Vila Universitària UAB

Sigues becari informàtic/a el curs 2017-2018

Becari/a Informàtic

A Vila Universitària continuem amb la tota intenció de donar la millor atenció als residents de Vila i gran part d’aquesta atenció està centrada en ajudar a una correcta connexió a la nostra xarxa d’internet.

L’equip informàtic de Vila Universitària, format per l’informàtic de Vila i tot un equip de proveïdors informàtics a nivell de seguretat, comunicacions, xarxes, programari i maquinària, aquest any quedarà coix, ja que un dels pilars, els nostres becaris informàtics, marxen de Vila.

Funcions

El delegat informàtic (DI) és aquella persona, resident com tu, que passa pis per pis per veure quina és la incidència en cada un dels casos i la soluciona in situ, en els casos que pot, si és quelcom global de la xarxa, reporta el cas a la resta de l’equip fins arribar a la reparació final. Dins les funcions del DI, en cap cas es troba la d’arreglar els equips dels residents. Per aquests casos, si voleu, podeu trobar solució a Doctor Click, a la Plaça Cívica.

La seva funció és solucionar els problemes de connectivitat a la xarxa WiFi i Ethernet.

Aquesta figura va néixer al 2013 amb la intenció d’apropar-nos a la població de Vila en aquest tema, el que havia estat crític fins llavors, amb la seva intervenció, la resolució de les diferents problemàtiques esdevingué molt més ràpida. A més, dins la seva comunicació directa i fluïda amb els residents, vam poder detectar altres problemàtiques.

Tot plegat ha fet que la connexió a la xarxa avui, sigui molt millor que al 2013.

És per això que, decidits a que això no canviï, si no ha de ser a millor, obrim la convocatòria per a presentar-se a la plaça de Delegat Informàtic (tasca duta a terme per dos estudiants, ambdues estan lliure).

Requisits:

Oferim:

Si estàs interessat/da posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic:

comunicacio@vilauniversitaria.com

A l’e-mail agrairem que indiquis els motius pels quals vols dur a terme aquesta tasca i expliquis una miqueta perquè creus que podries dur-la a terme.

Tan bon punt comencem a rebre els e-mails, convocarem als interessats/des per a una entrevista personal.