Vila Universitària UAB

Com renovar pel curs 2020/21

renovacio 2020

Ja tenim aquí la renovació pel proper curs 2020-21!

Com cada any, els/les que decidiu renovar el contracte, rebreu un petit obsequi… aquest any, és una ampolla reutilitzable. Llarga vida al zero waste!

Aquest any, degut a la situació, i per tal de modernitzar-nos… la renovació es farà de forma ONLINE a través de VILAPP, que està disponible a totes les plataformes.

Està dividida en 3 períodes, depèn de si vols renovar a la teva plaça, canviar-te de pis, o canviar-te de pis juntament amb altres amics/amigues.

També està pensant per la gent que vol bloquejar-li una plaça a un amic/ga, o que té una plaça reservada.

Segueix llegint per veure quina és la teva opció!

1R PERÍODE

18 DE MAIG AL 5 DE JUNY FINS A LES 20:00 – MATEIXA PLAÇA:

Continua a la mateixa plaça del teu pis, sigui quin sigui!

Per renovar només has de seguir aquests 2 passos:

1- Entra a l’app: se t’obrirà automàticament un formulari de renovació de la plaça que hauràs d’emplenar i enviar.
2- Signa el contracte: Un cop actualitzat el teu nou contracte, te l’enviarem per correu electrònic i necessitarem que ens el reenviïs signat digitalment en un termini de 48 hores a vila@vilauniversitaria.com. En cas que no et sigui possible signar-lo digitalment, pots imprimir el contracte, signar-los i enviar-lo escanejat. Si tampoc pots fer-ho, caldrà que ens ho comuniquis responent el correu electrònic, i això significarà que acceptes venir a signar-lo presencialment a Vila Universitària a partir de l’1 de setembre.
Bloqueig de plaça: Durant aquest període, en el mateix formulari, pots bloquejar places del teu pis per algun amic o amiga que vulgui viure amb tu. Ell/a haurà d’emplenar el formulari durant el 3r període, i marcar l’opció que li han bloquejat la plaça. Més fàcil impossible!

Es pot bloquejar plaça per gent que encara no viu a Vila, però no es pot assegurar al 100% que l’obtindrà, ja depèn de la seva nota de tall, entre altres criteris d’adjudicació de plaça.

2n PERÍODE

10 AL 23 DE JUNY FINS A LES 20:00 – CANVI DE PIS PER GRUPS:

Per aquells/es qui vulgueu canviar de pis juntament amb altres amics!
Heu de ser mínim 2 persones que voleu anar a viure a un altre pis.
Per exemple: En Pau i en Joan (indiferentment de si ja viuen junts o no) volen canviar de pis i anar a viure al H304.

Si aquest és el vostre cas, només heu de seguir 3 passos:

1- Entra a l’app: se t’obrirà automàticament un formulari de renovació que hauràs d’emplenar (amb les teves dades i les dels companys amb qui us voleu canviar de pis) i enviar. Només cal fer 1 formulari per grup, ja que allà s’hi recolliran les dades de tots/es.

2- Accepteu la proposta: Quan tinguem processada la vostra informació, us enviarem  per correu electrònic unes propostes de pis. Tindreu 24 hores per contestar si l’accepteu al mail Nelida.Falco@uab.cat, si no, perdreu l’opció, el que significa que no haureu renovat.

3- Signeu el contracte: Un cop actualitzat el vostre contracte, amb la proposta acceptada, us l’enviarem per correu electrònic i  necessitarem que ens el reenviïs signat digitalment en un termini de 48 hores. En cas que no et sigui possible signar-lo digitalment caldrà que ens ho comuniquis responent el correu electrònic, això significarà que acceptes venir a signar-lo presencialment a Vila Universitària a partir de l’1 de setembre.
Recorda:  només cal enviar-ne UN formulari per grup. No perquè cada amic n’enviï un per separat tindreu més possibilitats, al contrari, això pot causar confusió en el sistema.

3r PERÍODE

DEL 6 AL 14 DE JULIOL FINS A LES 20:00 – NOMÉS JO EM VULL CANVIAR DE PIS

Per aquells/es qui vulgueu canviar de pis sols/es, o per aquells/es que ja tenen plaça bloquejada.

És el teu cas? Només has de seguir aquests 3 passos:

1– Entra a l’app: se t’obrirà automàticament un formulari de renovació de plaça que hauràs d’emplenar i enviar.
2- Accepta la proposta: Quan tinguem la teva informació, t’enviarem unes propostes de pis. Tindràs 24 hores per contestar-nos a través del mail Nelida.Falco@uab.cat o perdràs l’opció, el que significa que no hauràs renovat. Pels/les que teniu plaça bloquejada, no haureu d’acceptar res, ja que us enviarem el contracte directament.
3- Signa el contracte: Un cop actualitzat el nou contracte, te l’enviarem per correu electrònic i necessitarem que ens el reenviïs signat digitalment en un termini de 48 hores. En cas que no et sigui possible signar-lo digitalment caldrà que ens ho comuniquis responent el correu electrònic, això significarà que acceptes venir a signar-lo presencialment a Vila Universitària a partir de l’1 de setembre.

IMPORTANT:

Això és tot!
Recorda que si tens dubtes pots trucar-nos al 93 581 70 04, o enviar un e-mail a vila@vilauniversitaria.com.

Esperem de tot cor que tu i els teus estigueu d’allò més bé!
Ens veiem ben aviat, però de moment…
#YoMeQuedoEnCasa