Vila Universitària UAB

Novetats curs 2017-2018

Novetats

Activitats, Whiskers, Sopars de Bloc i La LLiga Vila- Valldor7

Activitats

Ja fa tres cursos que fem dels setembres un no parar d’activitats. Sabem que és quan més es necessita i el nostre equip de delegats/des i becaris/es s’hi dediquen amb cos i ànima.

Ja hem tingut el banquet de Hogwarts, les festes de les Comunitats Autònomes: de Catalunya, Balears i València, la Festa Erasmus i la Festa de Benvinguda, tot i que per la pluja va ser un pèl descafeïna ! Però encara queda MOLT!

Queden les novatades + Holi Festival, Jocs Olímpics i una festa de clausura molt especial!! Gràcies a la col·laboració d’Espai Carioca, disposarem d’una orquestra, una exhibició i una classe inicial de Samba Gafiera. Un espectacle que no et deixarà indiferent!

Desprès, si t’interessa fer classes amb ells, et podràs informar de les avantatges que tindràs per ser vilatà o vilatana!

A més, aquell dia, si has trobat els/les altres 3 residents amb els que crear el Mural d’en Mariscal amb les vostres claus, només caldrà que pengeu la foto a les nostres xarxes etiquetant-nos i tindràs premi!

A banda d’aquests esdeveniments puntuals, seguim amb els “Sopa amb el teu veí/ina” dels dimarts, el “Coneix als companys/es de Facu” dels dimecres i les festes de CCAA dels divendres (Euskal Herria i Aragó respectivament).

Whiskers

Aquest any, per estar més a prop, creem un perfil de Facebook i de Instagram gestionat pels delegats/des i becaris/es, que es dedica coordinar totes les activitats. Ja hauràs sentit parlar d’ells, són els Whiskers, un renovat equip de dinamització que comença aquest nou curs amb les piles ben carregades!

A través d’ells et podràs apuntar a les activitats que requereixen de inscripció (de les que queden: Novatades i Jocs Olímpics), així com estar al dia de tot allò que passa, gràcies a les stories de Instagram i els esdeveniments de Facebook.

Sopars de Bloc

I ja per tancar, recorda! Amb l’octubre arriben els sopars de bloc:

El sopar dels blocs A al D tindrà lloc el 4 d’octubre. De l’E a l’H l’11 i, per últim, però no menys importants, els sopars del bloc K i els mòduls (de L al Y) el dia 18 d’octubre.  Més endavant us informarem del lloc, hora i format.

La Lliga

A més, aquest any canviem el format de la Lliga, troba tot el detall a la següent pàgina, i, si hi vols participar, dona’t presa! Les inscripcions finalitzen l’11 d’octubre, ja començarà la setmana del 16.