Vila Universitària UAB

Com deixar el teu pis el 30 de juny

Neteja 2019

Si vols conèixer tots els detalls de la sortida del 30 de juny, segueix aquest link.

 

Neteja de sortida

Tens la opció contractar-la a recepció o de netejar-lo tu mateix/a.  La cosa és que el dia 30 de juny a les 12h (si no tens contracte d’estiu en el teu pis) estigui buit i net.

 

Si la contractes:

Ja pots venir a fer-ho. Les neteges es faran els dies 25, 26, 27 i 28 de juny. No fa falta que estiguis, però assegura’t de deixar el pis totalment buit o no es farà la neteja .

PREUS:

Pis doble:  82,29€
Pis de 3 o 4: 128,26€
Pis de 5: 154,88€
Mòdul: 68,97€

 

Si no la contractes:

Si no vols pagar-la (normal…), comença a fer una mica de net… perquè podriiiiia ser que hagi més feina de la que et penses.

Per garantir-te que el deixes com cal, vine a demanar hora per tal que els compis de manteniment et facin una revisió de sortida preventiva. 

Què són les revisions de sortida preventiva?

Les revisions de sortida preventiva consisteix en que algun membre de l’equip de manteniment vingui a casa teva, vegi com tens el pis i t’expliqui en quines coses es fixen ells a l’hora de fer les revisions de sortida “oficial”.

Això és important perquè, si no es deixa el pis bé, hi ha penalitzacions econòmiques. Així que no te la juguis i vine a demanar hora a recepció del 21 al 31 de març.