Vila Universitària UAB

We increase single bedrooms

More single rooms

Vila Universitària té els seus orígens al 1992, el que significa que aquest curs 2016-17 fem 25 anys! Però això ocuparà l’espai central en una altra notícia! 😉

En tots aquests anys, els canvis generacionals s’han succeït, quan es va construir, les famílies eres més nombroses que a l’actualitat, els fills i filles eren més d’un i estaven acostumats a  compartir habitació fins a edats ben avançades… si ets pare o mare i estàs llegint això, pensaràs: i tant! era el més normal!

En l’actualitat això ja no és així, la major part dels nous universitaris venen acostumats a tenir el seu espai, a no compartir-lo… i és per això que moltes vegades viure als pisos de Vila Universitària amb habitació compartida se’ls fa estrany…

Això ho sabem perquè a finals del 2015, com cada any, vam preguntar als nostres residents què modificarien de Vila Universitària. D’entre moltes propostes, de les que més destacaren van ser: canviar matalassos, canvi de bústies i posar intèrfons als mòduls, accions que hem començat a desenvolupar, però sobretot estava el fet de la manca d’habitacions individuals en pisos compartits.

Així que ens vam posar a treballar (beneïdes enquestes!).

Ja al 2012, amb una clara intenció de fer les habitacions individuals més accessibles a tothom, vam reduir un 20% el preu dels mòduls (apartaments tipus D), de manera que totes aquelles persones que no volguessin compartir, els augmentàvem les possibilitats en 210 apartaments.

Però no fou suficient.

Així que el curs 2014-15 vam fer una passa endavant i realitzàrem una proba pilot convertint pisos de quatre persones (tipus B) en pisos de tres. Vist l’èxit, el curs 2015-16 ho férem definitiu i vam crear una nova categoria de pisos, els pisos triples, anomenats, en una inspiració d’originalitat, pisos tipus T (de triple XD).

Aquest any ho tornem a fer, de cara al curs 2016-17, tornem a afegir pisos de 3 persones als bloc A, C, G i H. A més, en aquests dos últims blocs, aquells pisos que no fem triples, reorganitzem les habitacions dobles amb separador de llit, de manera que cada resident disposi del seu espai.

Si vols reservar la teva plaça, pots fer-ho directament en aques enllaç.

Seguim treballant amb vosaltres!