Vila Universitària UAB

25th aniversari of Vila Universitària. Thanks, thanks, thanks

25è aniversari Gràcies FUAB

This content is only available in Catalan and Spanish

Amb la passada Festa del Gat 2018 hem finalitzat un any emotiu i ple d’actes de celebració pels 25 anys de la nostra residència que hem volgut compartir amb les persones que ho han fet possible.

Inici

El passat 17 de maig tancàvem el cicle de festejos en commemoració del 25è aniversari de Vila Universitària que va iniciar-se l’any passat amb l’estrena del mural dissenyat per en Javier Mariscal. En un gest de complicitat amb els Jocs Olímpics de Barcelona’92, que també celebraven els 25 anys, l’il·lustrador i dissenyador, creador de les mascotes Cobi i Petra, ens va fer un retrat de la seva visió de la residència de la UAB.

En la programació dels diferents esdeveniments que haurien de tenir lloc al llarg de l’any hi havia un element clar i comú: donar les gràcies a totes les persones que han fet que Vila Universitària arribi als 25 anys de vida i que ho faci en aquest magnífic estat de forma, al mateix temps que apropar el complex residencial a la resta de la comunitat universitària localitzant els esdeveniments a les nostres instal·lacions.

Protagonistes

En aquesta línia, es va organitzar un dinar servit pel Cau de la Vila a la sala comuna de Vila2 al qual van assistir-hi tant l’equip de Govern de la Universitat com els membres del Consell d’Administració de Vila Universitària, l’equip actual i els directius que al llarg dels anys han desenvolupat responsabilitats a Vila o a la FUAB.

Les altres persones que, sense dubte, fan possible día a día el desenvolupament del projecte són els i les treballadores de Vila Universitària. En agraïment al seu compromís es va organitzar una acció formativa orientada al desenvolupament de competències que va culminar amb la realització d’un Team Building per ta de posar en pràctica els conceptes apresos tot reforçant el sentiment d’equip i l’entesa. Tot això treballant, però gaudint i, sobretot, aprenent dels companys i companyes.

Per últim, però no menys important, quedava l’agraïment als i a les residents de Vila Universitària així com a la resta de la comunitat universitària de la UAB i de la Fundació. Entorn sense el qual la tasca de Vila no tindria raó de ser.

Cloenda

En aquest cas, se’ls ha dedicat l’acte de clausura de les celebracions: la Festa del Gat de 2018.

Històricament, la música d’aquestes  festes de final de curs la han posada residents i ex-residents. És per aquest motiu que (volent fer-la una més gran, però seguint amb la coherència) es va buscar un grup conegut que complís amb aquests requisits. Finalment, el grup convidat fou el format pels Alumni UAB i ex-residents de Vila, Els Amics de les Arts. Qui, fent gala de la seva perícia en el directe, van protagonitzar un dels moments àlgids de les celebracions.

Així que, novament, gràcies, gràcies i més gràcies a tots i totes els que heu estat, esteu i estareu.