Vila Universitària UAB

El Vilatà nº4

El Vilatà 4

Una publicació que canvia amb el pas dels anys

 

El Vilatà s’edita a Vila Universitària des de fa més de 12 anys, els diferents delegats i delegades de bloc han sigut sempre els responsables de dur-lo a terme i ha anat canviant amb el transcurs del temps i dels diferents responsables. El que mai ha canviat és el fet de tenir el resident de Vila com a màxim protagonista, d’aquí el seu nom.

Ah! i, evidentment, multi-llenguatge, si no… com podrien sentir-la seva els veïns i veïnes de La Vila?

Ha viscuts diferents modificacions de format, de contingut, ha tingut temporades d’un sol redactor i d’altres que es feia de manera col·laborativa. Però també dins de les temporades col·laboratives hi ha hagut èpoques en les que es feia només amb els delegats i èpoques on també hi havia participació d’altres residents… s’adapta tant als temps que corren, que fins i tot hi ha hagut anys en els que, directament, no s’ha fet.

Fidel a la seva filosofia de “renovar-se o morir”, aquest any torna i ho fa canviant novament de format. De fet, torna taaaan fidel a aquest esperit renovador, que aquest mateix any ja s’ha editat en dos formats diferents. Va començar en versió paper, però amb l’entrada del nou any ens fem més ecològics i la convertim, per primera vegada, en una publicació digital.

Si creus que podries participar, no ho dubtis i contacta amb el teu delegat o delegada, t’explicarà com i quan fer-ho!

Així que, sense més rotllos, aquí us deixem el nou Vilatà Digital: