Vila Universitària UAB

Vols formar part de Vila TV?

Vols formar part de Vila TV

Si ets un/a Vila lover i vols formar part del nostre equip… this is for ya!

La tasca de Vila TV implica temps i esforç.

Les reunions mensuals i organització que hi ha al darrere per tal que els vídeos surtin bé requereixen que disposis de temps de sobre per dur a terme aquesta tasca correctament, és per això que hi ha una sèrie de requisits que has de complir si vols sumar-te a l’equip:

 

REQUISITS PER SER PART DE VILATV

·         Estar estudiant un GRAU o MÀSTER universitari com Publicitat i Relacions Públiques, Comunicació Audiovisual, o Comunicació Interactiva.

·         No estar treballant, o bé, fent pràctiques que requereixin moltes hores. Busquem estudiants que tinguin temps de sobres per implicar-se amb la Vila, si vas de bòlit (o estàs pendent d’una feina/pràctiques), aquesta posició no està feta per tu!

·         Tenir un càmera/smartphone per gravar els vídeos amb bona resolució.

·         Dominar l’anglès per poder doblar/subtitular els vídeos.

·         Haver viscut, com a mínim, 2 cursos a Vila: és a dir, que aquest 2021-22 sigui el 3r any!

·         Tenir intenció de renovar el teu contracte a Vila pel curs 2022-23 (a ser possible!).

·         T’ha d’ENCANTAR treballar en equip i de cara al públic: si no ets extravertit/da, pensa-t’ho bé… estaràs amb moltes persones i de cara al públic durant tot el curs!

·         No haver tingut cap incidència amb Vila.

 

FUNCIONS DE VILA TV

COMPETÈNCIES DE VILA TV

ACCIONS PUNTUALS

PROMOCIÓ DE VILA UNIVERSITÀRIA

Per realitzar aquestes tasques s’obté un descompte mensual de 180 € (és a dir, aquests 180 € ja no se’t cobrarien en el lloguer!)  

 

En el cas que entris a formar part de l’equip, si hi ha alguna incidència amb Vila o incompliment en el contracte de lloguer, automàticament deixaràs de formar part de l’equip.

 

Què et sembla? Creus que encaixes en el perfil?

Envia’ns un e-mail a alexandra.fumanal@uab.cat (la coordinadora dels deles!) amb la següent informació:

Et direm alguna cosa durant el mes de juny, abans de les vacances d’estiu. Ens posarem amb contacte amb tu tant si creiem que pots encaixar en el nostre equip, com si no. I recorda, si no acabes com a dele, NO PASSA RES! Pensa que us presenteu taaaants estudiants meravellosos que al final és molt difícil escollir i no vol dir que no siguis vàlid/da!

Tenim moltes ganes de saber de tu!