Vila Universitària UAB

VilART – l’Art en viu de la Vila

VilART

Amb l’inici del mes de març volem reprendre una activitat que ens encanta i esperem que a tu també, parlem de VilART, els dimarts o dimecres d’art en viu al Frankfurt de la Vila.

És una activitat que portem duent a terme ara ja fa alguns anys, tot i que hi ha hagut algun curs que per falta de participació no s’ha fet.

Sabem que entre els nostres residents hi ha artistes de vàries disciplines: música, dansa, interpretació, humor… doncs bé, el que pretenem és donar un espai per totes aquestes persones.

Qui hi pot participar?

Tothom. Donarem especial prioritat a tots i totes aquelles residents de Vila Universitària que hi vulguin participar, però si ets amic o amiga d’un o d’una vilatana, també pots participar. El que pretenem amb aquesta acció és generar un espai per a la creació artística, una finestra des de la que poder observar totes aquelles estrelles que viuen a l’entorn Vila i, qui sap! Potser algun dia poder dir: el primer lloc on vaig veure a aquest artitàs o a aquesta artistassa va ser al Frankfurt de la Vila!

Pel que us animem amb gran emoció a participar, perquè escoltar-vos a molts de vosaltres, ja us hem escoltat 😉

Com pots participar?

Si estàs interessat o interessada posa’t en contacte amb els nostres becaris del programa de dinamització, ells organitzaran  els dies i l’ordre de les actuacions.

Quan els contactis, per favor, informa’ls de:

-Disciplina

-Nº de persones que conformen el grup

-Necessitats (micro, altaveu, etc…)

Fins quan pots participar?

Volem començar com abans millor, així que teniu temps de posar-vos en contacte amb els nostres dinamitzadors fins el divendres 10 de març.

Quin és el premi per participar?

A banda de la immensa satisfacció de mostrar el teu art en públic, aspecte que, lamentablement, no sempre és fàcil, et convidem a sopar al Frankfurt i et donem l’oportunitat de tocar a la Festa del Gat, si encara no saps que és, t’informem que és la festa major de la Vila, que té lloc a mitjans de maig.

I si, a banda de ser un gran intèrpret, ets compositor o compositora de música, estigues atent/a perquè en breus vindran bones notícies per a tu!