Vila Universitària UAB

Vila 2.0, la nostre recepció virtual

Vila 2.0

Ens modernitzem!! Vila 2.0 ja està aquí! Enregistra’t i deixa de venir a la recepció per fer els partes de manteniment, entre d’altres!

Com ens agraden aquestes notícies, en especial si, com aquesta, és una acció proposada per un dels nostres residents i a més té finalitats acadèmiques. Rodona!

Què és?

En Xavier Armengol és un estudiant d’Enginyeria Informàtica (i ADE), a més de becari i resident de Vila Universitària que per al seu Treball de Final de Grau ens ha proposat dissenyar-nos una recepció virtual, a la que ha anomenat Vila 2.0

Com a resident i estudiant híper ocupat és conscient que, com ell, molts dels seus companys i companyes no ens notifiquen moltes de les incidències de manteniment, convivència, etc. perquè han de venir fins a la recepció a fer-ho, així que ens proposa instal·lar un sistema que ens permeti trencar aquestes barreres.

Com accedir-hi

Es tracta d’una web on podràs notificar-nos totes les incidències que tinguis al teu pis i podràs fer-ho accedint-hi amb un ràpid i senzill registre:

Registre Vila 2.0

Tot allò que registris en aquest portal ens arribarà a Vila Universitària com si haguessis vingut a les oficines a fer-ho, pel que ja no caldrà hi que vinguis. Genial, no creus?!

Participa

No obstant, ara per ara, és un estudi de viabilitat. En Xavier durant aquest curs haurà de veure i analitzar quines incidències són aquelles que es repeteixen més i n’extraurà les conclusions pertinents. És per això que necessitaríem que, si t’interessa, participis fent aquest registre el més aviat possible, l’1 de desembre comencem a recaptar dades, però tens de temps per fer el registre fins el 15 de desembre. Ara, com abans ho facis, abans podràs estalviar-te de venir a les oficines. Et farem arribar un e-mail amb tots els detalls.

El fet de que sigui un estudi és també el motiu de que encara no trobis la nova recepció virtual al nostre web, ja que encara no ho hem instal·lat dins del nostre programa de gestió. En el moment que veiem l’estudi, si és positiu, començarem amb els treballs d’instal·lació.

Aquí us deixem el teaser que en Xavier amb la col·laboració de VilaTV han preparat per presentar-te el projecte. A nosaltres ens encanta!