Vila Universitària UAB

Torna VilART

VilART 2017_2018

Els dijous de música en viu al Frankfurt de La Vila

Sabem que entre els i les nostres residents hi ha artistes de vàries disciplines: música, dansa, interpretació, humor… doncs bé, el que fem és donar un espai per a totes aquestes persones.

El que pretenem amb aquesta acció és generar un espai per a la creació artística, una finestra des de la que poder observar totes aquelles estrelles que viuen a l’entorn Vila i, qui sap, potser descobrim al proper C Tangana! Pel que t’animem amb gran emoció a participar.

 

Qui hi pot participar?

Tothom. Donarem especial prioritat a tots i totes aquelles residents de Vila Universitària que hi vulguin participar, però si ets amic o amiga d’un vilatà o d’una vilatana, també pots participar.

 

Com pots participar?

A alguns de vosaltres us hem vist per xarxes i ja us hem contactat, de fet, les nostres quatre primeres actuacions les hem aconseguit d’aquesta manera, al nostre equip de Whiskers, no se li passa una!

Tot i així, segur, segur, que hi ha alguns que encara us amagueu. Si estàs interessat o interessada posa’t en contacte amb Whiskers per qualsevol dels canals habituals (Instagram, Facebook) o directament a l’esdeveniment de Facebook, elles organitzaran els dies i l’ordre de les actuacions.

Quan les contactis, per favor, informa-les de:

-Disciplina

-Nº de persones que conformen el grup

-Necessitats (micròfon, altaveu, etc…)

 

Fins quan pots participar?

Les actuacions es realitzaran els dijous, alternant-les amb els Dijous Musicals als Frankfurt, comencem el dia 16 de novembre i per les quatre primeres actuacions ja tenim intèrprets, però en volem veure moltes més! Així que anirem acceptant peticions mentre tinguem dijous disponibles, i si rebem més, ampliarem els dies d’actuacions o en farem més d’una cada dijous! 😉

 

Quin és el premi per participar?

A banda de la immensa satisfacció de mostrar el teu art en públic, aspecte que, lamentablement, no sempre és fàcil, et convidem a sopar al Frankfurt i et donem l’oportunitat de tocar a la Festa del Gat. Si encara no saps que és, t’informem que és la festa major de la Vila, que sempre té lloc el 3r dijous de maig, aquest curs serà el dia 18 de maig 2018.

A més, aquest any, com és el nostre 25è aniversari, serà memorable, seràs el teloner o la telonera d’un grup d’ex-residents de Vila, però que han arribat força lluny!

En breus informem, així que segueix connectat/da!