Vila Universitària UAB

Renovem els mòduls

Moduls no renovar

Canvi de banys i finestres dels N-P-R-S-T-V i cristal·lització de terres i pintura a tots ells més al bloc H

A Vila Universitària, conscients de les característiques i la híper utilització de les nostres instal·lacions, cada estiu el dediquem a fer reformes intensives de l’arquitectura  en zones o elements concrets.

Feines fins ara

Des de 2007 hem fet modernitzacions internes, com ara el canvi del mobiliari i reforma dels banys als blocs A fins al K y dels mòduls L-M-Y.

Hem anat afegint elements urbans exteriors que en la construcció inicial no hi eren, como ara les voreres a les zones dels mòduls.

S’ha millorat l’estructura dels edificis buscant que el pas dels anys no els afecti com fins ara ho feia. Amb aquesta finalitat es van instal·lar les marquesines (sostres dels passadissos de les terceres plantes dels blocs grans) evitant que la humitat accedís als pisos.

La piscina també és un element de reforma constant, encara que la vegis igual, és un clar exemple de canviar-ho tot per que tot es mantingui.

Aquest curs

Doncs bé, com ja imaginaràs, aquest estiu no ens podíem quedar quiets:

Entrem als mòduls per reformar-los a dos nivells. Per un cantó els mòduls N-P-R-S-T-V, on  canviem els banys, les finestres, els pintem i fem cristal·lització de terres. Per un altre cantó, els L-M-X-Y i el bloc H on, com ja es van fer les altres modificacions esmentades, ens limitarem a pintar i cristal·litzar els terres.

Cenyir les nostres accions als mesos estivals té parts positives i parts negatives. Les parts positives són que el soroll derivat dels treballs no molesta, ja que els residents no hi són. A més que accelerem el procés, doncs els operaris tenen accés lliure i massiu als habitatges. La part negativa, el temps del que disposem és extremadament reduït i per això necessitem de cada un dels dies des del 30 de juny al 31 d’agost.

Què implica

És per això que, per tal de poder tenir els mòduls llestos pel dia 1 de setembre, aquest curs no es podrà perllongar el contracte als mòduls durant els mesos d’estiu. Tots hauran de quedar lliures el dia 30 de juny, dia que començaran les feines de col·locació de tanques que aïllaran la zona de mòduls limitant el pas a tota persona aliena a l’obra.

Això vol dir que no es podrà entrar ni sortir des del mateix 30 de juny a la tarda, així que si necessites romandre a Vila, ni que sigui una nit, hauràs de fer un trasllat a un pis dels grans.

El període de prolongacions de contracte per l’estiu començarà el dia 1 de juny. Et mantindrem informat/da.