Vila Universitària UAB

Com renovar plaça pel curs 2019-2020

Renovar 2019-2020

ALERTA! Si ets un/a estudiant de grau i vols renovar plaça a la Vila, estigues al cas perquè el procés de renovació és diferent que el d’anys anteriors!

Aquest any, el procés de renovació té 3 períodes. T’ho expliquem!

 

1ER PERÍODE: RESIDENTS QUE VOLEN RENOVAR LA MATEIXA PLAÇA AL MATEIX PIS – del 2 al 14 de maig

 

Si vols renovar a la mateixa plaça del teu pis, indiferentment de si és plaça en habitació doble o individual, hauràs de venir a firmar el contracte del 2 al 14 de maig a recepció.

Podràs renovar (sigui quin sigui el període en el que vinguis) sobre aquestes condicions:

  1. Estar al corrent de pagaments.
  2. Haver portat la matricula del curs.
  3. No tenir incidències.
  4. Renovar en la mateixa plaça i pis (en el cas del primer període).
  5. Si vols bloquejar alguna plaça del teu pis per algú, hauràs de comunicar-ho a recepció quan vinguis a renovar.

Què és un ‘bloqueig de plaça’? és fàcil: quan bloqueges una plaça del teu pis perquè l’any següent hi entri algú que coneixes, significa que ningú pot entrar a aquella plaça, ja que la reserves pel teu amic/ga. Només ho pots fer si aquesta plaça està dins del teu pis, evidentment, no pots bloquejar-li plaça al pis del veí.

Pots bloquejar plaça a RESIDENTS de Vila, a estudiants de NOU ACCÉS i també a EX-RESIDENTS.

 

2ND PERÍODE: RESIDENTS QUE VOLEN CANVAR-SE A UN PIS DE 3 O 5 PERSONES, JA SIGUI DE MANERA INDIVIDUAL (1 PLAÇA) O BÉ EN GRUP (DE 2 A 5 PLACES) – del 2 al 14 de maig fins a les 20:00 h.

 

Hauràs de renovar durant el 2n període si vols canviar-te de pis i anar a viure a un de 3 o 5 persones. La sol·licitud la faràs a través de l’App VilApp, o bé, a recepció.

Alerta, perquè si ets un estudiant que té la plaça bloquejada a un pis de 3 o 5 persones, no cal que facis la sol·licitud! Vine directament durant el tercer període!

 

Procediment

  1. Emplenar el formulari a través de l’App

Quan entris a l’App, veuràs que hi ha dos formularis per renovar plaça: el formulari individual, i el formulari grupal.

El formulari individual és per si vols canviar-te a un pis de 3 o 5 persones TU SOL/A, ja sigui en habitació individual o doble.

El formulari grupal és per si tu amb altres amics o amigues us voleu canviar a un pis de 3 o 5 persones. Veuràs que en aquest mateix formulari ja demana les dades de tots els amics, no cal que cada persona n’empleni un de diferent.

 

  1. Validació de la sol·licitud: un cop rebem la teva sol·licitud, es mirarà si estàs matriculat/da a la UAB, si estàs al corrent de pagament, etc. Un cop tot estigui correcte, es validarà i entrarà en un sorteig.
  2. Resultat del sorteig: el 17 de maig a partir de les 14 h t’enviarem un SMS/mail per informar-te sobre l’ordre de renovació, NO SOBRE EL PIS QUE T’HA TOCAT. En aquest missatge, et direm quin dia i hora has de venir a oficines a firmar el contracte i a TRIAR PIS. És a dir, no t’assignem pis directament, sinó que t’assignem una ordre i un cop aquí podràs demanar-nos el pis que vulguis. Perquè et facis una idea, és com quan tries les optatives del teu grau.
  3. Firma del contracte : els dies 20, 21 i 22 de maig es signaran els contracte segons ordre. Si quan et toqui escollir pis ja s’han acabat els pisos de 3 i 5 persones, hauràs de venir a renovar durant el tercer període (23 al 31 de maig).

IMPORTANT

  • ALERTA, perquè si no et presentes al dia i hora adjudicada perdràs l’ordre assignat i passaràs al final de la cua. Si no pots venir pel motiu que sigui, els teus companys hauran de bloquejar la plaça perquè no te la treguin i en cas individual hauràs d’enviar un mail
  • Cal signar el contracte per tenir la plaça. Només amb la sol·licitud no dona dret a tenir la plaça reservada.
  • En cas de no haver signat el contracte abans del 23 de maig no es guardarà l’ordre de l’assignació  i s’haurà de venir en el tercer període a renovar en la resta de pisos lliures.
  • Només s’admeten sol·licituds fetes a través de l’app. Si pel que sigui no et funciona, no desesperis, l’assignació d’ordre per renovar no té res a veure amb quan la rebem, perquè es fa a sorts, no per ordre. Si no et va bé l’app, vine a recepció a fer el formulari.
  • No acceptarem sol·licituds que ja hagin renovat en el primer període.
  • Per fer un pis mixta tots els residents ja han d’estar vivint a Vila. No és pot fer un pis mixta amb gent que no viu a Vila actualment.
  • Està totalment prohibit acampar davant de les oficines.
  • Aquest any no es farà la promoció AMI.

 

3ER PERÍODE: RESTA D’ESTUDIANTS – del 23 al 31 de maig

 

El dia 23 podràs venir renovar a partir de les 15 h, està totalment prohibit acampar davant d’oficines.

 

IMPORTAT

  • A partir del 31 de maig s’alliberaran totes les places que han estat bloquejades per vilatans i no han signat el contracte.
  • En tots el contracte signats a partir del 1 de juny no s’aplicarà el descompte del 5% de renovador.
  • La data límit de cancel·lació de contracte sense pèrdua de fiances és el 25 de juliol de 2019.

 

Per qualsevol dubte sobre el nou sistema de renovació, no dubtis en fer-nos un truc, enviar-nos un mail a comunicacio@vilauniversitaria.com o venir a recepció.