Vila Universitària UAB

Renova el contracte pel curs 2018-2019

Viure a la vila

Renova a la mateixa plaça el contracte de Vila Universitària pel curs vinent del 2 al 14 de maig. Per canviar, espera’t al 16, tindràs temps fins el 31.

Quan has de venir

 

Sempre tenim la filosofia d’afavorir aquells que ja són amb nosaltres i on viuen, així que sempre tindrà prioritat aquell o aquella resident actual per sobre d’aquells que vulguin canviar. És casa teva pel que ningú pot tenir prioritat davant teu per agafar aquella plaça abans que tu.

Ara bé, si no vens en el període establert per a mantenir el teu lloc, entenem que prefereixes canviar i el deixarem lliure per a que altres residents puguin ocupar-lo.

Així que, si estàs de conya amb els teus companys o companyes, o, simplement, vols continuar al pis on ets sigui amb qui sigui, vine del 2 al 14 de maig. Si, per contra, vols fer un canvi d’aires, i renovar en una altra plaça, fes-ho del 16 de maig al 31 de maig.

 

Descomptes per renovar

Si encara no estàs del tot convençut/da, tingues present que ser renovador o renovadora  té les seves avantatges, pagaràs un 5% menys respecte el primer any a Vila.

 

A més, la teva renovació tindrà premi! Tenim preparat un detallet per tots aquells i totes aquelles que renoveu.

 

Porta un amic/ga i estalvia!

Que vols estalviar més? Doncs et presentem la campanya “Porta un Amic”. Coneixes algun o alguna estudiant de la UAB que vulgui venir a viure l’any que ve a Vila? Si és així, això t’interessa:

Si aquest és el cas, que el teu amic o amiga vingui i signi el seu contracte pel curs vinent el dia que tu vinguis a renovar, els teus amics o amigues són els nostres amics, de manera que, tot i ser el primer any que viuran amb nosaltres, pagaran el preu de renovador! Però no només ell o ella té premi, tu per portar aquest nou estudiant, el juny de 2019 no pagaràs lloguer. Oi que t’anirien de conya aquests diners per l’estiu? Doncs ja saps!!

 

I recorda que si al final no et quedes el curs 2018-2019, tens fins el 25 de juliol del 2018 per escindir el teu contracte amb dret de recuperar les fiances, encara que no sigui per motius acadèmics. De contrati les perdràs.

 

No renoves?

Si pel que sigui (evidentment, perquè has acabat els teus estudis, per quin altre motiu, si no?), l’any que ve no continues a Vila Universitària  no cal que facis res, si nosaltres el dia 31 de maig veiem que no has vingut a signar el teu nou contracte, entenem que marxes i que disposem de la teva plaça per als nous residents que entrin el curs que ve, tot i que amb una gran llàstima al cor.

Respecte a les fiances, te les tornarem a l’octubre, ja que fins al setembre no rebem les factures dels proveïdors. Es fa de manera automàtica, així que no t’has de preocupar de res!