Vila Universitària UAB

“Planazos” a menys de 20 minuts de la Vila

Plans guays

Fins els nassos d’estar a casa? A menys de 20 minuts en ferrocarril tens moltes coses per fer, aquí te’n deixem algunes!

 

  • Visitar el Monestir de Sant Cugat

A només 3 parades en ferrocarril de Bellaterra, hi trobem la bonica ciutat de Sant Cugat. És el lloc perfecte on perdre’t una tarda qualsevol. Des de l’estació de ferros, pots caminar fins a la Rambla i d’allà passejar fins arribar a la Plaça del Monestir.

Dins el claustre del Monestir hi trobaràs un dels conjunts d’escultura romànica més importants de Catalunya.

 

  • Fer una xocolata desfeta amb xurros per Sant Cugat

Després de visitar el Monestir, pots passejar 5 minuts Rambla avall i asseure’t en alguna de les mil cafeteria que hi ha per entrar en calor. Un must durant l’hivern, siguis on siguis, és demanar-te una xocolata amb xurros…

 

  • Pícnics a Vallparadís:

El Parc de Vallparadís, a Terrassa, és el lloc perfecte on anar a passejar i fer un pícnic, ja sigui estiu, o per aprofitar els dies assolellats de l’hivern. A més, si et fa mandra portar-te el menjar, sempre pots fer unes tapes allà mateix!

A més, el diumenge 17 de març, es celebra el Pícnic Jazz. Els egarencs i egarenques s’emporten mantes, begudes i menjar, i s’asseuen pel voltant de l’escenari que munten al parc per gaudir dels amics i la música.

 

  • Anar de mercat: Sabadell, Terrassa, Sant Cugat i Cerdanyola

Sigui quin sigui el teu horari de classes, hi ha un mercat per a cada dia i hora! Ja sigui a Sabadell, Terrassa, Sant Cugat o Cerdanyola. No tens excusa!

Sabadell: n’hi ha un per cada dia de la setmana

Terrassa: Quan és el mercat setmanal?

Sant Cugat: Veure els mercats ambulants i fires

Cerdanyola: Mercat del divendres

 

  • BBQ a Les Planes:

A pocs minuts a peu de la parada de ferrocarril, hi trobaràs el restaurant Les Fonts, que compta amb una zona de barbacoes. Et recomanem que miris els horaris dels torns a la seva pàgina web.

 

  • Scaperoom a Sabadell:

Et fa mandra anar fins a Barcelona per fer un scaperoom? A Sabadell n’hi ha uns quants i està molt més a prop!

 

  • Viatjar a Irlanda des de Cerdanyola del Vallès:

Sabies que a Cerdanyola hi ha un bar irlandès? El lloc perfecte per passar una vespre diferent compartint una bona Guinness amb els amics!

 

  • Anar de running per Bellaterra

Tens Bellaterra al costat i només hi vas per anar al Condis? Anar a córrer i perdre’t pel barri també té el seu encant! Hi ha cases realment particulars i boniques! A més, hi ha camins per anar a caminar o córrer on i pots trobar un gimnàs exterior.

 

  • Anar al cinema El Punt

Si ets amant del cinema, Cerdanyola is your place! Els Cinemes El Punt ofereixes una àmplia cartellera, a més de les estrenes, també tenen cinema d’autor. Si hi vas de dilluns a dijous el preu és de 4,90€!

Mira’t els preus i horaris al web!