Vila Universitària UAB

Més concursos! Estalvi energètic

Estalvi energètic

Tancàrem l’any amb el concurs de decoració nadalenca i el comencem amb el Concurs d’Estalvi Energètic! Com ens agrada la competició (sana! és clar!)…

Vila Universitària som una comunitat molt nombrosa. Amb més de 2.000 places som la residència universitària més gran de tot l’estat espanyol. Som tan grans, que fins i tot ho som més que molts municipis, només a Catalunya hi ha més de 600 poblacions amb menys habitants que nosaltres.

És per això que és de gran importància que entenguem la repercussió que tenen en el medi ambient les accions que aquí duem a terme.

Per incentivar un consum responsable de l’energia, un any més, reprenem el concurs d’estalvi energètic, tot un clàssic dins dels concursos de Vila.

Com participar?

És senzillíssim,  només cal que vinguis a recepció, que escriguis un missatge privat al teu delegat o delegada de bloc o directament al perfil de Vila Universitària de Facebook, o que ens enviïs un e-mail a comunicacio@vilauniversitaria.com dient que hi vols participarr.

Un cop tancat el període d’inscripció el dia 29 de gener, els dies 30 i 31 de gener el personal de manteniment anirà a controlar els  comptadors dels pisos inscrits, registrant els valors que hi marqui, i donarem el tret de sortida al concurs el mateix dia 31 de gener. El concurs durarà fins el dia 6 d’abril.

Què cal fer per guanyar?

Has d’aconseguir ser el pis que menys aigua i llum consumeixi en els tres mesos i escatx que dura el concurs. Com ho facis, és cosa teva!

Un cop finalitzat el període, el personal de manteniment tornarà a passar a controlar els comptadors, i aquells pisos que menys hagin consumit, seran els que guanyin.

Farem categories segons les tipologies dels pisos (mòdul, pisos dobles, triples, de quatre persones i de cinc), i hi haurà un pis guanyador per a cada una d’elles (sempre i quan s’hagi fet un consum ecològic).

Quin és el premi?

Els pisos vencedors no hauran de pagar els consums d’aigua i llum a la factura de maig i juny (tingues en compte que a la factura sí apareixeran els consums reals dels mesos de març i abril)

 

Participa! Estalviaràs energia i calerons el que queda de curs. Tots hi guanyem!