Vila Universitària UAB

Informació sobre la Covid19

Informacio sobre covid19

Benvolgut/da resident,

A Vila Universitària hem definit uns protocols d’higienització i control per tal de vetllar pel compliment de les mesures de prevenció i seguretat establertes per les autoritats sanitàries i d’oferir-vos un entorn saludable i segur en el qual conviure durant el curs. Com que les mesures endegades es poden veure modificades en funció de l’evolució de la situació epidemiològica, els protocols estan en constant revisió i els anirem actualitzant quan sigui necessari.
Conscients que aquest esforç necessita també la teva col·laboració et demanem que, al llarg d’aquest curs, tinguis en compte els següents aspectes:
— Et mantinguis al corrent de les novetats que puguem anar publicant en xarxes socials o que et farem arribar, si escau, per correu electrònic.

— Acompleixis les “Condicions d’accés i residència de les vivendes de Vila Universitària” incloses en un annex al contracte de lloguer que has signat i que fan referència a la necessitat que:

— ens informis de forma immediata de l’aparició de símptomes compatibles amb el Coronavirus SARS-CoV-2,

— respectis en tot moment les mesures preventives que hem establert respecte a l’ús: d’ascensors, sales comunes i els espais exteriors i

— observis en tot moment les instruccions de les autoritats sanitàries per tal de reduir les probabilitats de contagi: distància física, ús de mascareta, higiene respiratòria i rentat freqüent de mans.

— Mantinguis l’habitatge net i ventilat.

— Limitis en general les visites d’altres residents a l’habitatge i en cas que decideixis rebre-les respecta sempre els límits establerts per les autoritats sanitàries per a les reunions socials. Cal que comptis amb el vistiplau de la resta de companys de l’habitatge.

— Evitis la presència de convidats no residents a l’habitatge i en cas que decideixis rebre’ls respecta en tot moment les mesures establertes per les autoritats sanitàries. Cal que comptis amb el vistiplau de la resta de companys de l’habitatge.

 

Moltes gràcies per la teva col·laboració i recorda que estem a la teva disposició per a respondre qualsevol dubte o inquietud que tinguis (al correu electrònic vila@vilauniversitaria.com, o al telèfon 93 581 70 04 de dilluns a divendres de 8 a 20 h;  per emergències fora d’aquest horari, al telèfon 93 581 73 13).