Vila Universitària UAB

Festa del Gat 2019

Festa del Gat 2019

La Festa del Gat 2019 està al caure!
El dijous 23 de maig torna la festa més esperada de l’any (a part de la Festònoma…!). Estàs ready? Perquè nosaltres sí!
Fes-li un cop d’ull a la programació i vine a donar-ho tot!

13.30 – 15.30 h: Fideuada a El Cau. Recorda comprar el tiquet, tens fins al 20 de maig! Costa 5,50 € i inclou el plat de fideuà + aigua o cervesa. In situ podràs comprar el teu tiquet (si en queden) però a 6,50 €.
14 – 18 h: Mercat solidari de segona mà de la FAS (Fundació Autònoma Solidària) davant del Cau. Tots els beneficis recaptats s’enviaran a l’ONG Yoga and Sports for Refugees.
La FAS també ens acompanyarà amb un xiringu sobre sexe, drogues, i rock’n’roll, alimentació sana i LGTBI+!
Si vols fer-te uns rinxols o la manicura, l’Acadèmia C&C Casanova et posaran guapa/o perquè tinguis un look ben festivalero per la festa!
16 – 17 h: Passa’t pel camp de futbol, perquè hi haurà una masterclass de Zumba del SAF!
17 h – 19.30 h: a la zona de la pista de bàsquet i a la piscina comencen la Pool Party i la Gimcana esportiva!
El nostre dj., i resident de Vila, ABAD posarà banda sonora a la piscina per anar escalfant motors, i l’equip de delegats i delegades l’estaran liant al torneig de vòlei, ping-pong, tobogan aquàtic,… I vés a saber què més et tenen preparat!

19.30 – 20 h: en acabar la Gimcana, tothom cap a la Batucada de TokemXtu! Comença la Festa!
20 – 23.30 h: De les 8 a les 12 de la nit no moguis el cul de la zona del Frankfurt, perquè no pararem!
Hi haurà l’entrega de premis, les actuacions de la Paula Baltar i la Paula Sola, la Natàlia, les Dancehall Dancers,… i els DJ’s! ABAD i NoID tancaran la festa mentre us poseu les botes menjant cotó de sucre i us feu fotos al Fotomaton!
A part de tenir les begudes a preus populars i un menú especial Gat, aquest any el Frankfurt s’ho ha currat amb un còctel sense alcohol!
Y per últim, però no menys important… aquest any tenim un Punt Lila per casos d’assetjament sexual. El personal de Vila i alguns delegats i delegades amb samarreta de color lila són un Punt Lila i hi pots recórrer en cas de necessitar-ho. Estarem donant voltes per tota la festa!

I la countdown comença… JA!