Vila Universitària UAB

Escapada a Tarragona i Port Aventura World

Tarragona i Port Aventura

No saps què fer aquest cap de setmana? Tens un parell de dies lliures i vols anar a algun lloc? Et deixem una proposta que barreja la cultura amb l’adrenalina… una escapada a la ciutat de Tarragona i al parc d’atraccions de Port Aventura World!

 

DIA 1: TARRAGONA EN UN DIA

  1. Com arribar

Anar a Tarragona és ben fàcil. Només has d’agafar el Ferrocarril direcció Barcelona des de Bellaterra o la UAB fins a Plaça Catalunya. Un cop allà, pots anar fins a Passeig de Gràcia o l’Estació de Sants per agafar el tren fins a Tarragona.

El viatge dura aproximadament 1 hora i 30 minuts.

Consultar preus i horaris a: http://www.renfe.com

 

  1. Què visitar

Un cop a Tarragona, el centre està a un 15 minuts a peu. Els llocs més emblemàtics són:

Es pot fer una ruta, per així visitar tots els punts.

 

 

A més, amb l’entrada al Museu de la Història de Tarragona (3,30€) pots visitar el Circ Romà, l’Amfiteatre, el Fòrum de la Colònia, El Pretori, la Casa Museu Castellarnau, la Casa Canals i el Passeig Arqueològic (la Muralla).

Horari:

Del 1 d’octubre al 11 d’abril: de dimarts a dissabte de 9h a 19h. Diumenges de 9h a 15h. Els dilluns està tancat.

Del 11 d’abril al 30 de setembre: de dimarts a dissabte de 9h a 21h. Diumenges de 9h a 15h. Dilluns tancat.

 

  1. Menjar i dormir

Per dinar i sopar, una bona opció és anar a la Plaça de la Font a fer unes tapes, o perdre’t pels carrers de l’antiga Tarraco i descobrir alguna terraceta amb encant!

Per dormir, pots trobar hostals d’entre 20- 35€ per nit i persona.

Per buscar hostals o hotels pots buscar a través de: www.booking.com o www.hosterworld.com

Una altra opció és fer coachsurfing, és a dir, dormir al sofà d’algú que visqui a Tarragona. Si no coneixes aquesta plataforma, val la pena que li donis un cop d’ull. A www.coachsurfing.com podràs trobar a amfitrions, que tenen lloc de sobres a casa seu i tenen ganes de conèixer gent. És una forma de viatjar més econòmica, ja que dormir et sortiria gratis, a més de submergir-te en la cultura del lloc dormint a casa d’una persona local.

 

DIA 2. PORT AVENTURA WORLD

  1. Com arribar

De Tarragona a Port Aventura hi ha menys de 15 minuts en tren, i el preu del bitllet costa al voltant de 3€.

Consulta els preus i horaris a: www.renfe.com

 

  1. Entrades

Si tens el Carnet Jove de La Caixa, tindràs un 2×1 en l’entrada al parc (sense incloure Ferrari Land, tot i que si t’interessa anar-hi també hi ha descomptes. Consulta-ho a: https://www.carnetjove.cat/). És a dir, per una entrada (45€) te’n donaran una altra de gratis, així que podeu anar 2 amics i pagar només una entrada.

Recorda portar el val de descompte descarregat o imprimir-te’l per ensenyar-lo a les taquilles a l’hora de comprar l’entrada.

Si no tens el Carnet Jove i te’l vols fer el preu és de 7,90€. Consulta els requisits a: https://www.carnetjove.cat/ca/expedicio-en-linia-carnet

També pots consultar les diferents tarifes de preus i promocions a la web de www.portaventuraworld.com o bé, assegurar-te d’anar-hi amb algú que tingui el Carnet Jove!

 

  1. Tornada

Per tornar, pots agafar el tren a l’estació de Port Aventura fins a Barcelona. Recorda consultar els horaris de l’últim trens per evitar-te sorpreses!