Vila Universitària UAB

Donació de final de curs: tot un èxit!

Donacio d'aliments

Ho hem petat!

Amb menys d’un mes hem reunit molt més menjar dels que ens esperàvem…

Aquest any, el Banc dels Aliments de Cerdanyola del Vallès se’n va a casa amb tres carros plens (a rebentar!) de menjar que serà de gran ajuda per aquelles persones que més ho necessiten. Sense vosaltres no hagués estat possible: Gràcies, gràcies, gràcies!

D’altra banda, les donacions de roba, sabates i bosses també ha estat un èxit! El contenidor per a roba de segona ma de Roba Amiga s’ha emplenat fins al punt que ja no hi cabia més roba! Yuuuhu!

A més a més, aquest curs hem volgut intentar una cosa nova: que en comptes de llençar els objectes que ja no necessites, els puguis portar a la consigna i donar-los. Per ser el primer cop que ho fem, no ha estat gens malament! Tenim un carro ple de roba, llençols, mantes, plats i estris de cuina, i fins i tot… un televisor i una esterilla de ioga!

Aquests llençols i mantes els donarem a la Fundació Arrels, que ho repartiran entre pisos de gent amb dificultats econòmiques, i pel que fa a la roba de la llar que no estigui en tan bon estat, la Societat Protectora dels Animals de Mataró (SPAM) la utilitzarà pels seus animals! Els estris de cuina i altres objectes també se’ls ha endut el Banc dels Aliments de Cerdanyola!

El proper curs, més i millor!

Moltes gràcies a tots i a totes!