Vila Universitària UAB

Concurs: dissenya la dessuadora de Vila!

Des de Vila Universitària us convoquem al concurs de disseny d’un dibuix inspirat en la Vila que serà la imatge de la dessuadora de Vila.

El concurs es regirà per les següents BASES:

1. Objectiu
Disseny d’un dibuix representatiu de la Vila i els seus residents. Aquest dibuix s’utilitzarà en la creació de dessuadores que es vendran el Dia del Gat (Maig). El dibuix guanyador s’imprimirà a la part de darrere de la dessuadora. Al pit anirà el logo oficial de la Vila.

Al preu de la dessuadora, se li sumarà un import simbòlic. Els beneficis una vegada descomptats el cost de producció, es donaran a una associació per a dones seleccionada per el/la guanyador/a a proposta de Vila Universitària.

2. Participants
El concurs està dirigit als residents de Vila. Cada participant podrà presentar fins a dues propostes per al concurs sota un pseudònim.

3. Propostes
a) El disseny haurà de ser original i inèdit. Han de certificar que el disseny del dibuix és fruit de la seva creativitat personal, que és el seu propi treball i que no s’han infringit els drets d’autor d’altres persones. Hauran de certificar que no han utilitzat el treball de cap tercera persona, per exemple, fotos o elements de disseny que no hagin estat fets pel propi participant.
b) S’aconsella utilitzar un màxim de dues tintes planes (evitar degradats) per a facilitar la seva impressió.
c) Format de lliurament: Cada dibuix haurà de ser presentat en arxiu vectorial SVG, EPS o AI. Si no fos possible, es podran acceptar arxius JPG, PNGo TIF, d’una resolució mínima de 300dpi.
d) S’exclouran tots aquells dibuixos que tinguin connotacions sexistes, xenòfobes, racistes o ofensives contra persones o institucions.

4. Presentació de projectes
Els dissenys proposats per al concurs han denviar-se per correu electrònic a marketingvilauab@gmail.com posant a l’assumpte “Concurs dibuix Vila”.
Es rebran les propostes des del dia de la publicació del concurs fins al 18 d’abril de 2022.

5. Jurat i veredicte
Les delegades i delegats i membres del personal de Vila avaluaran totes les propostes i triaran les tres propostes que considerin més originals i adequades. Una vegada triades, es publicaran al compte d’Instagram de @Whiskers_vilauab i seran les residents de Vila qui triïn el dibuix guanyador.
El jurat es reserva el dret a declarar el premi desert i convocar un nou concurs o noves bases al qual hauran de presentar-se nous treballs.

6. Drets de propietat
a) El guanyador del concurs, cedeix tots els drets en relació amb el treball realitzat i presentat a Vila Universitària, i aquesta serà propietària de tots els drets de propietat industrial i intel·lectual que poguessin correspondre-li en relació amb el gràfic i amb la denominació, així com qualssevols altres que li poguessin correspondre, així com el seu “copyright”. De la mateixa forma se cedeixen també els drets de manipulació, edició, exposició i reproducció.
b) La propietat, utilització i drets del treball guanyador quedaran reservats exclusivament a Vila Universitària. Aquesta tindrà tots els drets sobre els treballs premiats que estimi pertinents, sent que els guanyadors renuncien expressament a la inscripció al seu favor a través de terceres persones.
c) Els guanyadors renuncien sense limitació a qualsevol reserva de drets a favor seu o a qualsevol altre dret sobre el disseny.
d) Els guanyadors es faran totalment responsables enfront de les reclamacions que poguessin sorgir de qualsevol naturalesa o que tercers poguessin fer sobre aquest tema, sense caràcter exhaustiu, a l’originalitat, semblances o còpies parcials dels treballs presentats.

7. Premi
El premi consisteix en la compra d’entrades per al concert que el/la guanyador/a vulgui. Sent el premi màxim 100€.

8. Acceptació de les bases
La participació en el concurs porta implícita l’acceptació de totes aquestes bases i la decisió del Jurat. Tot cas no previst en les presents bases serà resolt pel Jurat, comunicant-se a cada participant tal decisió.