Vila Universitària UAB

Consignes – deixa les teves coses a Vila durant l’estiu!

Consigna 2020-21

Hello everyone! 

Recorda que el dia 30 de juny a les 12 del migdia acaba el teu contracte amb Vila i, per tant, la teva clau quedarà desactivada. Això vol dir que abans d’aquesta hora has d’haver buidat el pis!

Com cada any, durant l’estiu es podrà fer ús de la consigna per deixar-hi coses fins al setembre. Què és la consigna? Doncs és una sala que obrim perquè hi puguis deixar coses! 

HORARI: de dilluns a diumenge del 22 al 30 de juny de 13 h a 19 h. EXCEPTE el dia 24 (St Joan) que estarà tancada. Si vols allargar el teu contracte i necessites deixar coses durant el juliol, fes-nos-ho saber perquè puguem obrir-te!

S’obrirà la consigna E, davant del camp de vòlei. El personal de Seguretat serà l’encarregat de gestionar-la.

Si vols fer ús de la consigna, és imprescindible que llegeixis amb atenció la normativa: 

  1. És obligatori que portis mascareta i guants.
  2. Hauràs de respectar la distància de seguretat de 2 metres en el cas que hi hagi més d’una persona a la consigna.
  3. Per poder deixar coses a la consigna, és necessari que visquis a la Vila el curs vinent 21-22. Si renoves el teu contracte, però després el cancel·les, se’t cobraran 75 € quan vinguis a recollir les coses (no te la juguis…).
  4. Podràs deixar un màxim de 5 caixes que han d’estar correctament tancades i han de tenir escrit el teu nom complet + telèfon de contacte + pis on has viscut aquest curs. És important que quan vinguis a deixar la caixa tot això ja estigui fet per més ràpid el procés. Si les capses no estan ben senyalitzades, no les podràs deixar.
  5. No es poden deixar electrodomèstics, mobles ni bicicletes
  6. Quan vinguis, hauràs de firmar un paper amb el qual autoritzaràs que se’t cobrin 3 € del teu compte bancari. Aquest paper és vital per poder recollir les coses al setembre, fes-hi una foto tan bon punt el rebis per evitar que se’t perdi.
  7. RECOLLIDA: hauràs de venir al setembre a buscar les teves coses. Quan vinguis, ens hauràs d’ensenyar el teu contracte amb Vila per tal de poder recollir les teves caixes (pot ser amb el mòbil mateix).