Vila Universitària UAB

Consignes 2020

Consignes2020

Hello everyone! 

Com cada any, durant l’estiu es podrà fer ús de la consigna per deixar-hi coses fins al setembre. 

A causa de la situació, t’expliquem una mica com anirà aquesta vegada:

Només s’obrirà la consigna E, davant del camp de vòlei. El personal de Seguretat serà l’encarregat de gestionar-la, així que no t’estranyis si no hi veus al teu delegat/da!

Estarà oberta de dilluns a diumenge del 22 al 30 de juny  de 10 a 13 h, i de 16 a 19 h. 

Si vols fer ús de la consigna, és imprescindible que llegeixis amb atenció les normatives següents: 

  1. És obligatori que portis mascareta i guants.
  2. Hauràs de respectar la distància de seguretat de 2 metres en el cas que hi hagi més d’una persona a la consigna.
  3. Per poder deixar coses a la consigna, és necessari que visquis a la Vila el curs vinent 20-21. Si en fas ús i resulta que no viuràs a Vila, se’t cobraran 75 € (no te la juguis…).
  4. Podràs deixar un màxim de 5 caixes que han d’estar correctament tancades i han de tenir escrit el teu nom complet + telèfon de contacte + pis on has viscut aquest curs. És important que quan vinguis a deixar la caixa tot això ja estigui fet per més ràpid el procés. Si les capses no estan ben senyalitzades, no les podràs deixar.
  5. No es poden deixar electrodomèstics, mobles ni bicicletes. 
  6. Quan vinguis, hauràs de firmar un paper amb el qual autoritzaràs que se’t cobrin 3 € del teu compte bancari. Aquest paper és vital per poder recollir les coses al setembre, fes-hi una foto tan bon punt el rebis per evitar que se’t perdi.
  7. RECOLLIDA: per motius excepcionals, hauràs de venir al setembre a buscar les teves coses, encara que comencis el curs a l’octubre. Quan vinguis, ens hauràs d’ensenyar el teu contracte amb Vila per tal de poder recollir les teves caixes (pot ser amb el mòbil mateix). Si no tens contracte amb Vila o has renunciat, o se’t cobraran 75 €. 

I això és tot… Ens hem d’adaptar a les noves circumstàncies i la teva comprensió és important! Gràcies per la teva col·laboració!