Vila Universitària UAB

Concurs d’estalvi energètic

Concurs d'estalvi energètic

Vila Universitària som una comunitat molt nombrosa. Amb més de 2.000 places som la residència universitària més gran de tot l’estat espanyol. Som tan grans, que fins i tot ho som més que molts municipis, només a Catalunya hi ha més de 600 poblacions amb menys habitants que nosaltres.

És per això que és de gran importància que entenguem la repercussió que tenen en el medi ambient les accions que aquí duem a terme.

Per incentivar un consum responsable de l’energia, un any més, reprenem el concurs d’estalvi energètic, tot un clàssic dins dels concursos de Vila.

Com participar?

És senzillíssim,  només cal que vinguis a recepció, que escriguis un missatge privat al teu delegat o delegada de bloc, o que ens enviïs un e-mail a comunicacio@vilauniversitaria.com dient que et hi vols unir.

Un cop tancat el període d’inscripció el dia 30 de gener, els dies 31 de gener i 1 de febrer el personal de manteniment anirà a controlar els  comptadors dels pisos inscrits, registrant els valors que hi marqui, i donarem el tret de sortida al concurs el mateix dia 1 de febrer.

Què cal fer per guanyar?

Has d’aconseguir ser el pis que menys aigua i llum consumeixi en els tres mesos que dura el concurs. Com ho facis, és cosa teva!

Un cop finalitzat el període el personal de manteniment tornarà a passar a controlar els comptadors, i aquells pisos que menys hagin consumit, seran els que guanyin.

Farem categories segons les tipologies dels pisos (mòdul, pisos dobles, triples, de quatre persones i de cinc), i hi haurà un pis guanyador per a cada una d’elles.

Quin és el premi?

Els cinc pisos vencedors no hauran de pagar a la factura dels mesos de maig i juny els consums d’aigua i llum.

Us deixem algunes tips per fer un consum òptim dels nostres equipaments:

 

Participa! Estalviaràs energia i calerons el que queda de curs. Tots hi guanyem!