Vila Universitària UAB

Concurs de menjar Bon Profit!

 

“Bon Profit!” és un concurs de cuina en format de directe a Instagram on s’enfronten pisos veïns de la Vila per veure qui cuina el millor sopar.

 

Participants

Hi haurà 8 pisos participants i el concurs tindrà format de campionat en dues fases. Hi haurà tres rondes: dues classificatòries amb quatre pisos cadascuna i una final amb els dos guanyadors de cadascuna de les classificatòries.

Als participants se’ls demanarà preparar un sopar per als presentadors (una sola ració a compartir) que jutjaran segons 3 criteris: presentació, originalitat, qualitat. Al final de la ronda i fora del pis, els jutges anunciaran les seves notes (només com a comentari de la qualitat de cada sopar, no tenen valor classificatori). Dies més tard, juntament amb la publicació de stories amb highlights de cada pis, s’obriran votacions mitjançant enquestes a Instagram on el públic decidirà quin pis guanya la ronda.

 

Premis 

Els dos finalistes seran premiats amb cerveses i braves al Frankfurt per a tot el pis. Els guanyadors de la final seran premiats amb entrades per a Razzmatazz (dimecres o dijous). 

 

Mecànica del concurs

A les classificatòries, cada pis disposarà d’uns 10 minuts: 7-8 a dins del pis on els presentadors parlaran amb els concursants i tastaran el sopar que els hauran preparat i 2-3 a fora, de camí al següent pis on els presentadors comentaran la seva proposta. Per tant, cada ronda classificatòria tindrà una durada d’uns 40 minuts + 10 minuts de benvinguda/acomiadament.

La final exigirà una mica més a cada participant i com a resultat, el temps per pis pujarà fins als 15 minuts. El sopar haurà de ser complet: entrant, plat principal i postres. 

 

Inscripció

Per a inscriure’s, cada pis que vulgui participar haurà d’enviar un MD a l’Instagram de Whiskers amb les seves dades (pis i noms dels participants). El termini es tancarà el 27 d’abril i es seleccionaran 8 pisos. La primera ronda classificatòria tindria lloc el dilluns 2 a les 21 h, la segona, el dilluns 9, i la final, el dilluns 16 de maig.