Vila Universitària UAB

Canvis i reformes a Vila Universitària UAB

Sofàs i reformes

D’ara a finals d’any canviarem els sofàs dels pisos de Vila 1, finalitzarem l’última fase de reformes de mòduls i comencem amb els blocs

A Vila Universitària tenim la filosofia d’invertir constantment a les nostres instal·lacions molt clara. És evident que amb la dimensió que tenim, hi ha algunes coses que impliquen un esforç molt important a nivell d’inversió, però que no sempre llueixen com ens agradarien, però, ens voldríem que tinguessis molt clar que cada any treballem per millorar casa teva.

Feines fins ara

Des de 2007 hem fet modernitzacions internes, com ara el canvi del mobiliari i reforma dels banys als blocs A fins al K i els mòduls L-M-X-Y.

Hem afegit elements urbans exteriors que en la construcció inicial no hi eren, como ara les voreres a les zones dels mòduls.

S’ha millorat l’estructura dels edificis buscant que el pas dels anys no els afecti com fins ara ho feia. Un exemple clar d’aquesta tasca, fou la instal·lació de marquesines (sostres dels passadissos de les terceres plantes dels blocs grans) evitant que la humitat accedís als pisos. Aquesta és una de les més visibles, però no ha estat l’única.

Durant l’any 2017 es va procedir a la substitució de l’enllumenat dels pisos per passar-los a led. D’aquesta manera som més eficients energèticament i la factura elèctrica també ho nota.

Durant l’any passat també vam entrar als mòduls N-P-R-S-T-V. Vam canviar els banys, les finestres, vàrem pintar i vàrem cristal·litzar els terres. Als L-M-X-Y i el bloc H vàrem pintar i cristal·litzar els terres

Aquest any hem millorat les indicacions internes de Vila amb l’actualització dels tòtems informatius i vinilant les sales.

En aquestes també hem invertit en mobiliari i la millora de l’estat dels lavabos de la Sala C, adaptant-lo per a persones amb mobilitat reduïda.

Tasques pendents al llarg d’aquest 2018

1ª fase de substitució de sofàs

En ordre cronològic, la primera acció és ja: al mes de maig reprenem la tasca de substitució dels sofàs de Vila 1. En aquesta primera fase, el 10 i 11 de maig, canviarem els sofàs dels edificis B i C.

Reformes d’estiu

Aquest estiu (començant l’1 de juliol) finalitzem les tasques de reforma començades l’estiu passat en els mòduls: remodelem els banys i les finestres als mòduls L-M-X-Y i comencem amb els edificis, reformant els banys i les finestres del bloc H.

Això també voldrà dir que aquests pisos no es podran ocupar durant tot l’estiu.

2ª fase de substitució de sofàs

Al setembre sempre comencem amb energia, aquest any, encara més!

La segona quinzena de setembre canviarem els sofàs dels edificis A, E i F (així que si vols canviar de pis pel curs que ve, tingues en compte que en aquests edificis estrenaràs sofà)

3ª fase de substitució de sofàs

Encara pendent de confirmar data, al desembre de 2018 finalitzarem amb la tasca de substitució de sofàs canviant els dels blocs  G, H i K.

De moment aquestes són les actuacions que tenim previstes. Com ja us hem comentat al principi, però, això no para mai! Així que en pocs mesos, et comunicarem nous canvis o reformes.

De fet, si omples l’enquesta que passem cada any ens ajudaràs a decidir a què destinem part d’aquesta inversió (a banda d’entrar en el sorteig d’un sopar per a dues persones), participes?