Vila Universitària UAB

Busquem Student Mentor!

student mentor

Saps què és l’student mentor? Potser no et sona gaire, ja que és una figura nova d’aquest any… T’expliquem!

 

REQUISITS PER SER STUDENT MENTOR

·         Estar estudiant un GRAU o MÀSTER universitari.

·         No estar treballant, o bé, fent pràctiques que requereixin moltes hores. Busquem estudiants que tinguin temps de sobres per implicar-se amb la Vila, si vas de bòlit (o estàs pendent d’una feina/pràctiques), aquesta posició no està feta per tu!

·         Dominar l’anglès (i si tens altres idiomes, encara millor!) per poder comunicar-te amb estudiants internacionals.

·         Haver viscut, com a mínim, 2 cursos a Vila: és a dir, que aquest 2021-22 sigui el 3r any!

·         Tenir intenció de renovar el teu contracte a Vila pel curs 2022-23.

·         T’ha d’ENCANTAR treballar en equip i de cara al públic: si no ets extravertit/da, pensa-t’ho bé… estaràs amb moltes persones i de cara al públic durant tot el curs!

·         No haver tingut cap incidència amb Vila.

 

1. COMPETÈNCIES DE L’INTERNATIONAL STUDENTS MENTOR

 

2. ACCIONS PUNTUALS

 

3. PROMOCIÓ DE VILA UNIVERSITÀRIA

Bàsicament, t’ha d’encantar tractar amb estudiants internacionals, i tenir la responsabilitat de fer-los un seguiment durant la seva estada aquí a Vila.

Per realitzar aquestes tasques, l’student mentor té un descompte mensual de 150 € (és a dir, aquests 150 € ja no se’t cobrarien en el lloguer!)

En el cas que siguis student mentor, si hi ha alguna incidència amb Vila o incompliment en el contracte de lloguer, automàticament deixaràs de formar part de l’equip.

 

 

Què et sembla? Creus que encaixes en el perfil?

Envia’ns un e-mail a alexandra.fumanal@uab.cat (la coordinadora dels deles!) amb la següent informació:

Et direm alguna cosa durant el mes de juny, abans de les vacances d’estiu. Ens posarem amb contacte amb tu tant si creiem que pots encaixar en el nostre equip, com si no. I recorda, si no acabes com a dele, NO PASSA RES! Pensa que us presenteu taaaants estudiants meravellosos que al final és molt difícil escollir i no vol dir que no siguis vàlid/da!

Tenim moltes ganes de saber de tu!