Vila Universitària UAB

Busquem delegats/des!

delegats de bloc

BUSQUEM ULTRA-MOTIVATS I MOTIVADES PER FORMAR PART DE L’EQUIP DE DELEGATS/DES!

Si ets un/a Vila lover i vols formar part del nostre equip… this is for ya!

La tasca de delegat/da de bloc de Vila Universitària implica temps i esforç. És possible que coneguis a algun delegat/da per haver organitzat els karaokes o activitats, però això no és tot el que fan!

Les reunions, tasques mensuals i organització que hi ha al darrere per tal que aquestes activitats surtin bé requereixen que disposis de temps de sobre per dur a terme la funció de delegat/da correctament, és per això que hi ha una sèrie de requisits que has de complir si vols sumar-te a l’equip:

 

REQUISITS PER SER DELEGAT/DA

·         Estar estudiant un GRAU o MÀSTER universitari.

·         No estar treballant, o bé, fent pràctiques que requereixin moltes hores. Busquem estudiants que tinguin temps de sobres per implicar-se amb la Vila, si vas de bòlit (o estàs pendent d’una feina/pràctiques), aquesta posició no està feta per tu!

·         Dominar l’anglès per poder comunicar-te amb estudiants internacionals.

·         Haver viscut, com a mínim, 2 cursos a Vila: és a dir, que aquest 2021-22 sigui el 3r any!

·         Tenir intenció de renovar el teu contracte a Vila pel curs 2022-23.

·         T’ha d’ENCANTAR treballar en equip i de cara al públic: si no ets extravertit/da, pensa-t’ho bé… estaràs amb moltes persones i de cara al públic durant tot el curs!

·         No haver tingut cap incidència amb Vila.

 

Ara sí, t’expliquem una mica més en profunditat què és el que fan exactament els/les deles:

 

1.       GESTIÓ DELS BLOCS DE PISOS

·         Actuar com a president/a de bloc: vetllant per l’òptim clima de convivència entre els/les residents del seu bloc, complint la normativa interna de funcionament del bloc.

·         Mantenir-se informat/da del que passa a Vila, a través del web, xarxes socials, llegint la newsletter i els grups de WhatsApp, que és el canal de comunicació Vila-Delegats/des.

·         Informant als/les residents dels procediments o operatius que Vila té establerts, els que són modificats o els de nova implementació.

·         Ajudar als/les residents de primer any a instal·lar-se a la Vila i al voltant del campus en general, donant a conèixer els serveis que tenen al seu abast.

·         Garantir que les activitats que s’organitzen respectin el medi ambient i siguin inclusives.

·         Organitzar un sopar de bloc a principi de curs.

·         Donar suport a residents que ho necessitin.

·         Actuar com a interlocutor/a entre Vila Universitària i els/residents.

·         Utilitzar l’Instagram @Whiskers_vilauab per fer promoció d’activitats, o per donar informació als/les residents.

·         Dur a terme les activitats de dinamització durant el curs: karaokes, clubs de lectura, tornejos de vòlei, bàsquet, futbol, sopar de bloc, sopar de Nadal, jocs de taula, túnel del terror, ajudar a buscar speakers pel VilaTalks, Festa del Gat, mercats de 2na mà, etc.

 

2.       ACCIONS PUNTUALS

·         Venir a les Jornades de Formació de Delegats/des i col·laboradors que tenen lloc els 3 últims dies d’agost. És imprescindible que s’assisteixi a aquestes formacions.

·         Repartir Welcome Packs i Clakis durant un dels dies de les Jornades.

·         Ser a la Vila les primeres setmanes de setembre per repartir les claus als/les estudiants que vagin arribant, fer tours de benvinguda i fer inventaris d’entrada.

·         Col·laborar en les accions d’evacuació, tant reals com simulacres, buscant voluntaris/àries i formant-ne part.

·         Col·laborar en les consignes dels mesos de juny i setembre.

·         Col·laborar amb l’equip de VilaTV si et necessiten per gravar vídeos.

 

3.       PROMOCIÓ DE VILA UNIVERSITÀRIA

·         Col·laborar en la paradeta de la Fira d’Entitats (11h a 17h) durant la FM UAB (novembre)

·         Jornades de Portes Obertes UAB: fer visites per Vila i ensenyar el pis (solen ser uns dies del mes de gener o febrer).

·         Saló de l’Ensenyament (1 setmana del mes de març).

·         Dia de les Famílies: fent visites per la Vila i ensenyant el pis (un finde de maig).

·         Deixar el pis per visites i altres actes promocionals si s’escau.

Per realitzar aquestes tasques, els delegats/des tenen un descompte mensual de 95 € (és a dir, aquests 95 € ja no se’t cobrarien en el lloguer!)  

 

En el cas que siguis delegat/da, si hi ha alguna incidència amb Vila o incompliment en el contracte de lloguer, automàticament deixaràs de formar part de l’equip de delegats/des.

 

Què et sembla? Creus que encaixes en el perfil?

Envia’ns un e-mail a alexandra.fumanal@uab.cat (la coordinadora dels deles!) amb la següent informació:

 

Et direm alguna cosa durant el mes de juny, abans de les vacances d’estiu. Ens posarem amb contacte amb tu tant si creiem que pots encaixar en el nostre equip, com si no. I recorda, si no acabes com a dele, NO PASSA RES! Pensa que us presenteu taaaants estudiants meravellosos que al final és molt difícil escollir i no vol dir que no siguis vàlid/da!

Tenim moltes ganes de saber de tu!